Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dejdar POCHOVAL svojho otca (†86): Zverejnil FOTO z cintorína... Zbohom, tati!

(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Koncom januára sa na verejnosť dostala správa o náhlom úmrtí otca obľúbeného českého herca Martina Dejdara, Vlastimila (†86). V uplynulých dňoch prebehol pohreb a známy umelec zverejnil na sociálnu sieť fotku priamo z cintorína. Zbohom, tati!

O náhlom úmrtí Vlastimila Dejdara informovala koncom januára obec Bělá. „S hlbokým zármutkom v duši oznamujeme našim tenistom, že vo štvrtok 25. januára zomrel vo veku 86 rokov náš kamarát a účastník našich tenisových turnajov, pán Vlasta Dejdar,“ písalo sa v oznámení. 

V týchto dňoch sa rodina a blízki s prezidentom Zollim z filmu Slunce, seno, erotika naposledy rozlúčili a známy herec zverejnil na sociálnej sieti Instagram aj fotku priamo z cintorína. „Zboho, tati,“ napísal k záberu, z ktorého je zjavné, že sa rozlúčky zúčastnili len tí najbližší.

Otec obľúbeného českého herca Martina Dejdara sa neživil ako herec, no zahral si v dvoch filmoch - v roku 2022 si zahral v Stáří není pro sraby a v roku 1991 sa neplánovane objavil v kultovej komédii Zdeňka Trošku, Slnce, seno, erotika. Tam stvárnil úlohu prezidenta talianskeho JRD. 

Viac o téme: Martin DejdarVlastimil Dejdar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu