Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tajomstvo Moniky Hilmerovej: Do seriálu DUNAJ si priniesla súkromné veci... TOTO ste si na obraze nevšimli!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Jednou z najobľúbenejších postáv v seriáli Dunaj, k vašim službám, je jednoznačne pani Vilma. Rolu vedúcej oddelenia módy v obchodnom dome stvárňuje charizmatická herečka Monika Hilmerová (48). A najnovšie o nakrúcaní prezradila aj pikošku, o ktorej ste zrejme vôbec netušili!

V rozhovore pre Rytmus života herečka prezradila, že ateliér, v ktorom sa nakrúcajú scény z jej seriálového bytu, si sama zútulnila. Ba čo viac - interiér vyzdobila predmetmi zo svojho súkromného života. „Keď sme začali nakrúcať, tak som si pozrela celý ateliér, ale len tak zbežne, keďže moje prvé pracovné dni boli hlavne v obchodnom dome. Trošku neskôr som mala možnosť obzrieť si svoj byt , ktorý na mňa čakal a práve prebiehalo jeho dotváranie," začala vysveľovať Monika s tým, že v tom čase v "jej byte" už viseli obrazy a rôzne anonymné fotografie. 

A pri pohľade na dekorácie dostala zaujímavý nápad. „Vtedy mi napadlo, že je to vlastne obdobie dejín, v ktorom boli mladí moji starí rodičia. Navrhla som teda, že prinesiem ich fotografie a bude to pre mňa trošku osobnejšie." pokračovala herečka, ktorá prezradila aj to, kde si diváci tieto jej drobné zmeny a osobné predmety môžu všimnúť. 

Monika Hilmerová
Zobraziť galériu (12)
Monika Hilmerová  (Zdroj: TV Markíza)

„Vo svojom seriálovom byte mám na stene fotky svojich starých rodičov z otcovej strany z roku 1939-1940, čo je presne obdobie, v ktorom sa začína odvíjať príbeh seriálu Dunaj. Mám tam aj veľkú rodinnú fotografiu, na ktorej sú moji starí rodičia a ich súrodenci a životní partneri. Ateliér som si takto poľudštila, cítim sa tam ako doma a musím povedať, že sa mi ten bytík veľmi páči, lebo sú v ňom veci, ktoré mi pripomínajú moje detstvo - staré rádio či kredenc," dodala Monika, ktorá zároveň prezradila aj to, že skutočný obchodný dom Dunaj dokonca počas detstva zopárkrát osobne navštívila. 

Monika Hilmerová
Zobraziť galériu (12)
Monika Hilmerová  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Monika HilmerováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu