Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Slovenská učiteľka sexu (47) sa ukázala v bikinách: Zuzi, stále si bohyňa!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: TV Markíza)

TENERIFE - Rozhodne nepatrí do starého železa! Od čias, keď sa Zuzana Belohorcová prihovárala Slovákom v eroticky ladených reláciách Peříčko a Láskanie ubehli už desiatky rokov. Blondínka o pár dní oslávi svoje 47. narodeniny, avšak božsky tvarovanou figúrou dokáže stále ohúriť. Neveríte? Tú je dôkaz!

V slovenských televíziách pôsobilo viacero šarmantných moderátoriek, ktoré nás zaúčali do tajov sexu a sprevádzali svetom erotiky. Ako prvý tento druh relácie v našich končinách moderoval ale muž - spoluzakladateľ Markízy Ľubo Gregor. Do pamäte Slovákov sa však nepochybne vryli aj Andrea Ušiaková, či Erika Barkolová s jej Črepinami *. 

Najslávnejšou učiteľkou sexu na Slovensku však už navždy bude Zuzka Belohorcová. Z tej je dnes pyšná dvojnásobná mamina, milujúca manželka a žena, ktorá dokázala, že vie toho viac, ako len hovoriť o sexe. 

Zuzana Belohorcová
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Treba ale dodať, že čo sa nemení, je šarm, ktorým táto rodená Žilinčanka stále disponuje. Viacerí by sa možno zhodli, že je v súčasnosti ešte viac sexi ako kedysi. V týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram sériu fotografií v plavkách a veru... Mnohým padne sánka. Tipovali by ste, že čochvíľa oslávi 47. narodeniny?! 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu