Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

TV TIPY: Drsňáci Stallone, Schwarzenegger a futbalový zápas roka

Drsňáci Stallone, Schwarzenegger a futbalový zápas roka Zobraziť galériu (8)
Drsňáci Stallone, Schwarzenegger a futbalový zápas roka (Zdroj: telkac.sk)

Biografický príbeh o slávnom autorovi, komédia o dvoch bláznoch, akciou presiaknuté dobrodružstvo Johna Ramba v piesočnom Afganistane či prestížny futbalový zápas reprezentácii. Nuž, budúci týždeň vám nezávidíme, bude naozaj ťažké si vybrať.

Pondelok20:00 Nova Cinema: Blbý a blbší

Blbý a blbší
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Kultová komédia s Jimom Carreym a Jeffom Danielsom sa už čoskoro rozrastie o pokračovanie, ktoré prisviští do našich kín. Zatiaľ si môžete osviežiť a pamäť a vychutnať pôvodný príbeh Harryho a Lloyda, dvojice, na akú len tak nenatrafíte. Obom toho Boh v oblasti inteligencie veľa nenadelil, zato vynaliezaví a cieľavedomí su až-až.Blbé účesy, blbé oblečenie, blbé výrazy tváre a všetko, čo len blbé môže byť, sprevádza oboch mužov počas ich života aj cesty, ktorú sa rozhodli absolvovať naprieč celou Amerikou za Lloydovou láskou.


Blbý a blbší znovu v akcii: Parodujú plagát filmovej novinky


20:20 Jednotka: Jana Eyrová

Jana Eyrová
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Klasický román spisovateľky Charlotte Bronteovej sa nového spracovania na strieborných plátnach dočkal naposledy v roku 2011. Odvážne ho spracoval režisér Cary Joji Fukunaga a vďaka nemu tak slávna kniha nachádza cestu k novej generácii. Sledujte životJany Eyrovej, hrdinky,ktorá neprestáva inšpirovať generácie čitateľov a divákov po celom svete. Režisér sa rozhodol vyrozprávaťprostredníctvom flashbackov, ktoré mapujú dramatické a pohnuté situácie počas obdobia vlády kráľa Juraja III. (1760-1820).


Utorok20:15 Dajto: Posledný akčný hrdina


Posledný akčný hrdina
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Legenda akčných filmov Arnold Schwarzenegger si zahral v jednom s naozaj príznačným názvom. V príbehu Posledného akčného hrdinu stvárňuje Jacka Slatera, postavu, ktorú okrem množstva detí obdivuje aj Danny. Jeho život sa razom mení, keď mu jeho známy, miestny premietač v kine, daruje zázračnú vstupenku. S ňou sa dostane priamo do deja filmu s Jackom Slaterom, rovno do scény, v ktorej v štýlovom kadilakuuháňajú pred záplavou guliek nepriateľov. Dobrodružstvo sa tak môže začať.


Koho považuje Arnold Schwarzenegger za najlepšieho filmára všetkých čias?


20:00 MGM: Capote

Capote
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Životopisná dráma o Trumanovi Capoteovi, autorovi slávnych Raňajok u Tiffanyho. Príbeh mapuje obdobie, počas ktorého Capote tvoril knihu In Cold Blood a spolupracoval s ďalšou známou spisovateľkou Harper Lee. Nedávno zosnulý herec Phillip Seymour Hoffman si za rolu Capotea vyslúžil nominácie na niekoľko cien, ktorým dozaista dominujú Zlatý glóbus za najlepšieho herca v dráme a Oscar za najlepšieho herca v hlavnej úlohe.


Akých slávnych hercov okrem Hoffmana zabila chémia?


Streda20:45 Joj Plus: Buddy mieri na západ

Buddy mieri na západ
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

Taliansky spaghetti western v hlavnej úlohe nemôže ponúknuť nikoho iného ako Buda Spencera, tentokrát však bez verného spoločníka Terenca Hilla. Podvodník a zlodejBuddy sa usiluje zbaviť kamarátskeho indiána Girolama, ktorý je tak trochu otravný. Nedarí sa mu to a do rúk sa mu dostáva lekársky kufrík, vďaka ktorému je v malom mestečku považovaný za dlho očakávaného lekára. Atypické metódy slávia úspech, no Buddyho čaká ešte jedna väčšia skúška -banda neľútostného desperáda Colorado Sima, terorizujúca okolie.


Ako vyzerá legendárna dvojka Bud Spencer a Terence Hill dnes?


Štvrtok20:20 Jednotka: Slovensko – Španielsko

Róbert Mak v zápase
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Slovenskí futbalisti vstúpili do kvalifikácie o Majstrovstvá Európy tou správnou nohou, keď v prvom zápase vyhrali na Ukrajine. Zverenci Jána Kozáka však tento raz majú pred sebou ešte ťažšiu prekážku v podobe úradujúcich šampiónov starého kontinentu. Tým sa síce na Majstrovstvách sveta v Brazílii titul obhájiť nepodarilo, no s omladeným kádrom sa rozhodli zabojovať o rehabilitáciu u fanúšikov. Duel, na ktorý určite len tak nezabudneme, si môžete vychutnať už štvrtok večer na Jednotke.


Kompletné futbalové spravodajstvo nájdete na webe Športky.sk!


20:15 Dajto: Rambo III

Rambo III
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: telkac.sk)

V roku 1988 si diváci mohli so záujmom pozrieť už tretiu časť príbehov o vietnamskom veteránovi, ktorého úlohu stvárnilSylvester Stallone. DrsňákJohn Rambo satento raz presúva z už spomínaného Vietnamu do Afganistanu, kdena tajnej misiizachraňuje svojho bývalého veliteľa Richarda Crennu zo sovietskeho zajatia. Potom, čo sa Rambo stane svedkom útoku vrtuľníkov na bezmocných dedinčanov, rozhodne sa pomstiť zdanlivo samovražedným spôsobom - zaútočí na prísne stráženú pevnosť ovládanú sadistickým veliteľom a rozpúta kolobeh divokej akcie.


Sylvester Stallone prekonal všeličo: Skončil na ulici a takmer zomrel!


Viac o téme: Blbý a blbšíRamboFutbal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu