Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Pestré TV TIPY: Vesmírna misia, mravčie dobrodružstvo, vojnová dráma či Učiteľka

koláž - tv tipy
koláž - tv tipy

Humor, dráma, napätie i dobrodružstvo. To všetko prinesie tento filmový týždeň. Dostanete lekciu neslušného správania, spolu s hlavnými hrdinami sa budete snažiť utiecť zo Sibíri, vesmírnej misie či občianskou vojnou sužovanej zeme. Neskôr bojovať s nezastaviteľným vlakom, žravými kobylkami i úplatnou učiteľkou.

PONDELOK 18:25 amc - Lekcie neslušného správania

Krásna a rozvedená Američanka Larita narobí po svojom príchode na anglický vidiek poriadny rozruch. Vo Francúzsku sa zoznámila so šarmantným Britom Johnom a narýchlo sa zosobášia. Starobylé anglické sídlo a Johnova rodina túto očarujúcu nevestu veľmi vrúcne neprivítajú. Jedine ženíchov otec Jim sa stane jej spriaznenou dušou. Vtedy začína hra, ktorej pravidlá nik nepozná.


Mohlo by vás zaujímať:Šarmantní, úspešní, s neodolateľným prízvukom: Týchto britských fešákov zbožňujeme!


UTOROK 23:55 Joj Cinema - Útek zo Sibíri

Utiecť z pracovného tábora na Sibíri sa zdalo byť nemožné. Oveľa horšie nástrahy však odvážnych utečencov čakali počas ďalšej cesty. Hlad, nepriaznivé počasie, dlhá cesta, psychika a samozrejme aj spoločníci. Cestu cez neľútostnú zimu, zamrznuté jazero Bajkal či Transsibírsku magistrálu nezvládne každý.

STREDA 17:35 HBO2 - Pasažieri

Jennifer Lawrence a Chris Pratt sa predstavia v obľúbenej úspešnej snímke Pasažieri, kde stvárnia dvoch pasažierov vesmírnej lode Auroru a Jima. Ich cieľom je nájsť planétu, na ktorej by mohli začať nový život. Bohužiaľ sa prebudia z hibernácie o 90 rokov skôr, ako bolo v pláne. Z jednoduchej misie sa tak stáva boj o prežitie.


Mohlo by vás zaujímať:Šokovaná Jennifer Lawrence: VIDEO Toto od "fanúšikov" nečakala!


ŠTVRTOK 22:25 Dajto - Slzy slnka

Keď v Nigérii dôjde k pádu demokratického režimu, moci sa chopí bezohľadný diktátor. Úlohou veterána námornej pechoty USA je zachrániť členku organizácie Lekári bez hraníc, ktorá sa stará o obete v občianskej vojne. Lekárka je však ochotná odísť len vtedy, keď sa jeho muži postarajú o prevoz dedinčanov k hranici.

PIATOK 20:00 Nova Cinema - Život chrobáka

Život chrobáka síce nie je najnovším animákom, no túto rozprávku stále miluje množstvo detí. Príbeh sa venuje pracovitým a veselým mravcom, ktorých rok čo rok sužujú nájazdy žravých kobyliek. Šikovný a tvorivý Flik má množstvo nápadov, no tie väčšinou vypália dosť nevhodne. Keď sa potom snaží napraviť svoje konanie, opäť sa niečo pokazí.

SOBOTA 20:35 Plus - Nezastaviteľný vlak

Famózny Denzel Washington v spojení s Chrisom Pineom vás prevedú úchvatným akčným trilerom. Na mesto sa rúti nezastaviteľný vlak plný smrtiacich toxických chemikálií a iba oni dvaja ho môžu zastaviť. Kým sa celkom obyčajní hrdinovia usilujú dostihnúť vlak, na vlásku visia tisícky ľudských životov...


Mohlo by vás zaujímať:Keď vládol strach a udavačstvo: Horkosladké príbehy z čias totality, vryjú sa vám pod kožu!


NEDEĽA 20:30 Jednotka - Učiteľka

Domáci film Učiteľka si vyslúžil množstvo ocenení aj za našimi hranicami. Učiteľka cez svojich žiakov manipuluje s rodičmi, aby sa obohatila. Väčšina rodičov jej vplyvu podlieha a poskytuje jej rôzne darčeky, služby či inú pozornosť. Medzi nimi sa ale nájdu tri rodiny, ktoré sa rozhodnú vzoprieť. Strhujúci dej slovenského filmu sa síce odohráva na konci 80. rokov, no ide o veľmi nadčasový príbeh. Nenechajte si ho ujsť!

Viac o téme: Denzel WashingtonChris PineUčiteľkaNezastaviteľný vlakŽivot chrobákaPasažieri
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu