Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poriadne nabité TV TIPY: Tento týždeň budete čeliť veľkej dávke humoru!

(Zdroj: Youtube)

Ľahké komédie ešte nikomu neuškodili a v napätých časoch nie je od veci, keď sa človek dobre zasmeje. Tento týždeň to nebude problém. Čakajú vás kvalitné komické situácie s obľúbenými hercami. Niečo sa nájde aj pre tých, ktorí majú radi akciu či historické príbehy. Každopádne... precvičte si bránice, budete ich potrebovať.

PONDELOK 20:15 Dajto - Robin Hood

Zabudnite na všetko, čo ste kedy počuli o slávnom zbojníkovi Robinovi Hoodovi. Režisér Ridley Scott vám ukáže vlastnú verziu tohoto príbehu. Temnú ako raný stredovek, v ktorom sa film odohráva, vášnivú ako ľudia, ktorí vedeli, že ďalší deň nemusí prísť a dobrú tak, ako je dobrá herecká a tvorcovská zostava. V hlavnejúlohe legendárneho anglického hrdinu 13. storočiasa predstavíRussell Crowe a jeho polovičku si zahrá Cate Blanchett.

20:30 Markíza - Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté ajs bratom nevesty. A tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec, a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Čo sa samozrejme zvrhne a odštartuje ďalšiu plejádu humorných situácií.

UTOROK 21:00 ČT1 - Lidice

Príbeh obce Lidice je príbehom ľudí, ktorí sa absurdnou náhodou priplietli do cesty „dejinám“. Tvorcovia sa nevydali cestou klasického vojnového filmu. Tragédiu priblížia skrz medziľudské vzťahy. Najmä láska stojí na počiatku celého príbehu. Nie každý totiž vie, že udalosť, ktorá otriasla celým svetom, začala ako príbeh obyčajného sukničkára. Nacisti nakoniec v júni 1942 popravili všetkých mužov z Lidíc, ženy a deti poslali do koncentračného tábora, niektoré deti dali na prevýchovu. Celková bilancia - 192 popravených mužov, 58 žien zomrelo v koncentračných táboroch a 88 detí poslali do plynu. Obec Lidice bola vymazaná z máp a zrovnaná so zemou.

STREDA 20:35 JOJ - Copak je to za vojáka

Československá komédia z roku 1987 je príbehomo vzniku jedného manželstva. Slobodník Milan Kouba je nielen najlepší príslušník prieskumnej jednotky, ale aj poriadny sukničkár. Keď sa zamiluje do sympatickej Vlasty, sestry svojho veliteľa, nemôže čakať, že bude mať vojnu bez ťažkostí.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Päť lupičov a stará dáma

Šarlatánsky profesor Goldthwait Higginson Dorr sa spojí so skupinou expertov, aby zrealizoval lúpež storočia. V jeho tíme sa objavia odborníci na výbušniny, ale i muži, ktorí vedia použiť hrubú silu. Ich základňou sa stane sklad nič netušiacej starej dámy pani Munsonovej. Veľmi skoro sa však ukáže, že Dorrovi zlodeji nie sú dostatočne rozumovo vybavení na to, aby lúpež dokázali uskutočniť. Okrem toho všetci hrubo podcenili schopnosti svojej domácej. Keď pani Munsonová odhalí ich zákerný plán a vyhráža sa, že privolá políciu, zločinecké kvinteto sa rozhodne, že sa jej zbaví. Odstrániť jednu staršiu dámu predsa nemôže byť tak ťažké.

PIATOK 23:05 Markíza - Smrtonosná pomsta

Mladý Will Shaw pracuje v San Franciscu ako finančný poradca. Odchádza na rodinnú dovolenku do Španielska, no nemá na to práve náladu. Na príčine sú jednak problémy so začínajúcou firmou, jednak napätý vzťah s otcom.Po tom, čo jeho rodinuunesú, má len niekoľko hodín na to, aby ichnašiel, odhalil vládne tajomstvá a spojitosť únosu s tajomstvom jeho otca.

SOBOTA 20:30 Markíza - Stážista

Ben Whittaker je70-ročný vdovec, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako stážista módneho webu, ktorý vlastní Jules Ostinová. Rozbehne sa nielen pracovný kolotoč, ale aj kolotoč vtipných príhod.

22:35 JOJ - Kopačky

Peter Bretter je sympatický tridsiatnik, ktorý sa živí písaním hudby k televíznym seriálom a chodí s hviezdičkou jedného z nich. Bohužiaľ, tá mu dala kopačky, len čo sa skončili úvodné titulky k filmu. Petrovi, ktorý ju šialene miloval, sa v tej chvíli zrútil svet. Od kamaráta dostane recept na zlomené srdce - totálnu zmenu prostredia. Peter si vyberie Havajské ostrovy, ktoré by boli na liečbu žiaľu ideálne, keby si ho pre nezáväzné randenie pod palmami nevybrala aj jeho bývalá s novým milencom.

22:50 Markíza - Zamenení

Dave a Mitch boli priatelia na život a na smrť. Teraz je Dave prepracovaný otec rodiny, zatiaľ čo Mitch si užíva život slobodného muža. Obaja by si ale priali to, čo má ten druhý, čo sa im napokon po noci plnej alkoholu zrazu splní.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Nevera po slovensky

Život lesných robotníkov je možno zdravý, ale aj trochu nudný. Všade samí chlapi alebo stromy. A títo chlapi sú v plnej sile. Niet sa čomu čudovať, keď sa príchod sezónnych robotníčiek pre ne stane vítaným rozptýlením. Tento rok sa však neplánujú iba prizerať. Klasická československá komédia z roku 1979 vám vie aj dnes vyčariť úsmev na tvári.

20:30 Markíza - Dokonalá lúpež

Drsná kriminálka z Los Angeles sleduje životy členov elitnej policajnej jednotky, ktorá sa postaví do cesty najúspešnejším zlodejom v krajine. Tí majú v pláne zdanlivo nemožný cieľ - vylúpiť losangeleskúpobočku Centrálnej banky Spojených štátov amerických.

Viac o téme: Bradley CooperTom HanksVo štvorici po opiciRyan ReynoldsLidice
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu