Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krásna Pauhofová sa posťažovala na VYKOJENÉ PRSIA a potom... Takto si ich pred kamerami hladila!

Tatiana Pauhofová v seriáli Vytoč môjho agenta Zobraziť galériu (6)
Tatiana Pauhofová v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Herečka Tatiana Pauhofová (40) sa v októbri 2022 stala mamičkou. To, že je na materskej dovolenke sa rozhodli do deja zakomponovať aj tvorcovia seriálu Vytoč môjho agenta, ktorý môžete sledovať na obrazovkách TV Joj. V dnešnej epizóde sa predvedie práve spomínaná Pauhofová a ako prezrádzajú ukážky, počas nakrúcania nebola núdza o zaujímavé momenty.

Seriál Vytoč môjho agenta má zaujímavý a výnimočný koncept. Vybraní herci od nás a zo susednej Českej republiky v ňom totiž stvárňujú samých seba. Príbeh každého z nich je samozrejme vymyslený, ale to, že sú sami sebou, navodzuje pocit autenticity.

V poradí 4. epizóda sa zameriava na Táňu Pauhofovú, ktorá je na materskej dovolenke. V realite má herečka dcérku Mílu, v seriáli synčeka Filipka. Dej zobrazuje, ako musí kvôli nezrovnalostiam v daňovom priznaní a dlhu, ktorý je úplne mimo jej aktuálnych možností, prijať najbližšiu pracovnú ponuku. 

Jej agent jej na rýchlo dohodí rolu vo filme, kde má stvárniť aktivistku a striptérku, ktorej špecialitou je pole dance. Ako zvládne absurdnú prípravu v kombinácii s povinnosťami unavenej matky? To si môžete pozrieť už dnes večer o 20:40 na obrazovkách TV Joj.  
                       VIDEO: Úryvok zo seriálu Vytoč môjho agenta. 

Krásna Pauhofová sa posťažovala na VYKOJENÉ PRSIA a potom... Takto si ich pred kamerami hladila! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Tatiana Pauhofová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu