Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Skvelé TV TIPY: Tento týždeň sa môžete tešiť na perfektné komédie či svet kúziel

(Zdroj: Reprofoto Youtube/Wizarding World, CinemArt SK)

Tento týždeň nás čaká plno dobŕych komédií ako napríklad Problémy v raji či Jedna za všetky. Na svoje si však prídu aj milovníci akčných filmov. Tešiť sa však môžete aj populárny svet kúziel.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Problémy v raji

Pobyt na nádhernom exotickom ostrove ako liek na manželskú krízu? Prečo nie. Lenže keď vášmu vzťahu hrozí úplne zrútenie, môže sa aj raj premeniť na peklo na zemi.

UTOROK 20:30 Dajto - Ultraviolet

Neskoré 21. storočie, vrcholí občianska vojna medzi ľuďmi a hemophogmi (ľudia nakazený smrteľným vírusom). Sú rýchlejší, bystrejší a majú lepšie vyvinuté všetky zmysli. Nevýhodou je to, že do desiatich rokov zomrú a potrebujú krv. Uprostred toho celého je žena, infikovaná žena. Violet, musí získať a zneškodniť zbraň. Nebezpečnú zbraň pre jej druh, ktorý sa chystá byť vyhubený.

STREDA 20:30 HBO - Střípky

Zástupca šerifa Joe "Deke" Deacon je vyslaný do Los Angeles na rutinnú prácu zberu dôkazov. Namiesto toho sa spolu so svojím novým parťákom Jimom Baxterom priamo zapoja do pátrania po sériovom vrahovi, ktorý terorizuje celé mesto. V priebehu sledovania a vyšetrovania podozrivého sa začínajú odkrývať znepokojujúce tajomstvá z Dekeovej minulosti, ktoré by mohli ohroziť nielen tento prípad.

ŠTVRTOK 20:30 Jednotka - ...kone na betóne

Už nezúri komunistická diktatúra a aj do odľahlých kútov Slovenska preniká kapitalizmus. Ako sa však ukazuje, ľudia sa časom príliš nemenia a ich radosti i starosti sú stále tie isté... Tragikomický príbeh zachytáva peripetie Johaninho nového vzťahu s manažérom pivovaru Jankom Kvašným, nešťastné manželstvo jej dcéry Paulíny aj život v nových spoločenských podmienkach na východoslovenskej dedine.

PIATOK 20:30 Doma - Beštiálna svokra

Claire vždy milovala svojho syna Jima a svoju vnučku Sydney (AlexAnn Hopkins), ale nedarí sa jej zblížiť so svojou nevestou Allison. Keď Allison ohlási veľké povýšenie v práci, kvôli ktorému sa s celou rodinou bude musieť presťahovať, materinské inštinkty Claire sa posunú na znepokojujúcu úroveň, keď začne manipulovať, klamať a dokonca aj vraždiť, len aby svojho syna a vnučku udržala pri sebe.

SOBOTA 20:30 Markíza - Harry Potter a Fénixov rád

Piaty film o mladom čarodejníkovi prináša oveľa temnejší dej, než v predchádzajúcich dieloch. Pán Zla sa na konci minulého dielu vrátil silnejší než kedykoľvek predtým pripravený nastoliť svoju krutovládu. Harry pripravuje odvážnych mladých čarodejníkov na mimoriadne náročný a nebezpečný súboj.

NEDEĽA 20:30 JOJ - Jedna za všetky

Carly zistí, že ju jej nový priateľ Mark podvádza a vlastne je to ešte horšie - praskne to tak, že se náhodou stretne s jeho manželkou Kate. Carly sa naraz ocitá v situácii, v ktorej musí utešovať Kate. Ich neočakávané priateľstvo ešte upevní ďalšie nové odhalenie. Mark ich obe podvádza s treťou ženou Amber. A tak tieto tri hrdinky spoja svoje sily a vymyslia desivý plán pomsty.

Viac o téme: Harry PotterJedna za všetkyProblémy v raji
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu