Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Úsmevný TRAPAS v Teleráne: Hilmerová meškala a potom... Ježíííš, to čo povedala?!

Monika Hilmerová všetkých pobavila. Zobraziť galériu (3)
Monika Hilmerová všetkých pobavila. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Čaro živého vysielania sa už postaralo o nejeden úsmevný moment. Svoje o tom vedia napríklad aj tvorcovia a moderátori markizáckeho Telerána. V zábavnej situácii sa ocitli aj dnes ráno, keď bola jedným z hostí herečka Monika Hilmerová. Tá sa pričinila o to, že sa rehotal každý.

Obľúbená herečka Monika Hilmerová dnes spríjemnila deň mnohým ľuďom. Minimálne divákom markizáckej relácie Teleráno, kam prišla spoločne s kolegom FIlipom Tůmom a režisérom Petrom Hofericom promovať výpravný dobový seriál s názvom Dunaj, k vašim službám. 

Ako Kveta Horváthová prezradila, Monika na vstup meškala. „Je kdesi na ceste, ale ja sa obávam, že dorazí akurát na záverečné titulky,” poznamenala moderátorka. Monika však svoj vstup v Teleráne napokon stihla. Keď boli divákom premietané úryvky zo seriálu, ozvala sa aj nadšená reakcia na to, že je zrazu v štúdiu. 

Bez váhania sa hneď pustila do predstavovania postavy, ktorú stvárňuje, keď sa jej podaril úsmevný trapas. „Ja som zadýchaná.. Moja postava Vilma Jamnická, nie Jamnická,” povedala Monika a začala sa rehotať, pričom sa k nej pridali aj kolegovia, ľudia prítomní v štúdiu a určite aj mnohí diváci. 

Úsmevný TRAPAS v Teleráne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Úsmevný TRAPAS v Teleráne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Premiéru seriálu Dunaj, k vašim službám si budete môcť vychutnať už dnes o 20:30 na Markíze a potom každý utorok a štvrtok v rovnakom čase. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu