Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nová séria Love Islandu hlási ZMENY: O priebehu šou budú ROZHODOVAŤ DIVÁCI!

Šou Love Island odštartuje už 4. septembra. Zobraziť galériu (2)
Šou Love Island odštartuje už 4. septembra.

KANÁRSKE OSTROVY - Fanúšikovia markizáckej šou Love Island sa majú na čo tešiť. Už 4. septembra štartuje na streamovacej platforme Voyo nová séria a spolu s ňou prichádza aj oveľa väčšia moc divákov. Tí budú rozhodovať o priebehu celej šou!

Aj v minulých sériách reality šou mohli diváci prostredníctvom aplikácie Love Island Česko & Slovensko zasahovať do deja vo vile. No s novou sériou budú mať fanúšikovia v rukách oveľa väčšiu moc. Pre nova.cz to prezradila kreatívna producentka Kateřina Zavadová.

„V tejto sérii chceme dať divákom omnoho väčšiu moc. Bude častejšia frekvencia hlasovania a rozšíri sa aj škála aktivít, o ktorých môžu fanúšikovia hlasovať. O tom sa ale samotní diváci presvedčia už v priebehu prvej epizódy,“ odhalila Zavadová.

„Bude to nielen o tom, kto má do vily vstúpiť a kto má ostrov opustiť. Rozhodovať sa bude napríklad aj o každodenných aktivitách srdiečok - kam vyrazia na rande, čo im naservírujeme k jedlu a podobne,“ dodala. Aplikáciu si môžu fanúšikovia bezplatne stiahnuť v Google Play a v Apple Store. 

Nová séria Love Islandu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu