Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Najhoršie obdobie hviezdneho Davida Beckhama (48): Ľudia naňho pľuli… Trpel depresiami!

David Beckham Zobraziť galériu (2)
David Beckham (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Hviezdna kariéra Davida Beckhama (48) prežila okrem mnohých úspechov aj viacero pádov. Červená karta z osemfinále Majstrovstiev sveta vo futbale v roku 1998 však spravila z futbalistu v jeho rodnej krajine verejného nepriateľa číslo jeden, kvôli čomu podľa jeho manželky Victorie (49) trpel depresiami.

David Beckham pútal pozornosť verejnosti takmer počas celého svojho života a inak tomu nie je ani niekoľko rokov po ukončení jeho kariéry. Fanúšikovia sa totiž počas dnešného dňa dočkali dokumentu s názvom Beckham, ktorý ukazuje život jednej z najväčších ikon anglického futbalu.

Sériu z dielne Netflixu režíroval víťaz Oscara Fisher Stevens a diváci sa môžu tešiť na 4 diely. V dokumente sa objavia doteraz nezverejnené osobné zábery, ktoré zachytávajú 40 rokov jeho života. Okrem toho sa môžu fanúšikovia tešiť aj na rozhovory s jeho rodinou, priateľmi a futbalovými osobnosťami, ktoré boli súčasťou jeho životnej cesty.

V ňom sa spolu so svojou manželkou vrátil k viacerým turbulentným udalostiam ich spoločného života. Jedným z nich bolo aj obdobie po Majstrovstvách sveta vo futbale v roku 1998. V osemfinále totiž Anglicko vypadlo po penaltovom rozstrele. Beckham zápas nedohral kvôli zbytočnej červenej karte, čo mu fanúšikovia nevedeli odpustiť.

Vtedy 23-ročný športovec sa s touto situáciou vyrovnával veľmi ťažko, o čom v spomínanom dokumente prehovorila aj Victoria. „Bol z toho úplne zlomený. Po tom zápase upadol do depresií,“ povedala jeho manželka.

K tomuto obdobiu sa vrátil aj samotný futbalista. „Nikdy som o tom nehovoril, pretože som na to nebol pripravený. Bolo to ťažké, pretože to bola extrémna situácia. Kamkoľvek som šiel, tak som zažíval hrozné veci. Ľudia sa na mňa pozerali určitým spôsobom, pľuli na mňa, útočili a nadávali mi. Nejedol som, nespával som a nevedel som, čo mám robiť,“ opísal bývalý futbalista.

Victoria Beckham, David Beckham
Zobraziť galériu (2)
Victoria Beckham, David Beckham  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: David Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu