Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

CANAL+ Sport začne vysielať prenosy čoraz populárnejšieho športu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Zac Goodwin/PA via AP)

Po najsledovanejšej futbalovej ligovej súťaži na svete Premier League a turnajoch ženského profesionálneho tenisového okruhu WTA rozširuje CANAL+ Sport svoju programovú ponuku v Českej republike a na Slovensku o ďalší šport!

Od stredy 6. marca do piatka 8. marca prinesie divákom CANAL+ Sport 3 a CANAL+ Sport 4 priame prenosy štvrťfinálových, semifinálových a finálových súbojov žien a mužov z prvého tohtoročného podniku najvyššej kategórie Major na okruhu Premier Padel Tour. Pred touto sezónou sa spojil s druhým padelovým okruhom World Padel Tour, a teraz tak spája všetkých najlepších hráčov z celého sveta. Experti predpokladajú, že táto športová fúzia pomôže dynamickejšie rozvíjať tento šport, ktorý si rýchlo získava čoraz väčšiu popularitu v Českej republike aj na Slovensku. Na obrazovkách CANAL+ Sport sa objavia nielen turnaje kategórie Major, ale aj podujatia nižších kategórií P1 a P2. V ďalších týždňoch sa milovníci padelu môžu tešiť na turnaje v Acapulcu, Bruseli a španielskej Andalúzii. Pre toho, kto nevie: Padel je raketový šport, ktorý sa hrá ako štvorhra vonku alebo v hale. Kurt má rozmery 20 x 10 m, hrá sa za priesvitnými stenami. Dva tímy sú oddelené sieťkou, kurt je označený hracími čiarami vyznačujúcimi podávacie boxy a podávaciu čiaru.

CANAL+ Sport začne vysielať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP Photo/Andy Wong)

Padelové zápasy budú vysielané s originálnym anglickým komentárom na programoch CANAL+ Sport 2, CANAL+ Sport 3 a CANAL+ Sport 4, ktoré sú aktuálne všetky dostupné len u televízneho poskytovateľa Skylink a v aplikácii CANAL+. Spoločnosť CANAL+ spustila v apríli 2023 v Českej republike a na Slovensku novú streamovaciu službu. Platforma s bohatou videotékou so súčasnou seriálovou a filmovou tvorbou ponúka tiež osem lineárnych kanálov. Vysiela vlastné televízne programy CANAL+ Sport s prenosmi z anglickej Premier League a WTA a CANAL+ Action zamerané na akčné filmy a seriály. Zároveň je prevádzkovateľom satelitnej a internetovej televíznej platformy Skylink a freeSAT.

 

 

Viac o téme: FutbalCANAL+Padel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu