Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

SkyShowtime uvedie dramatický seriál s Annette Bening a Samom Neillom

(Zdroj: SkyShowtime)

Hviezdne obsadený dramatický seriál Apples Never Fall (Jablká nepadajú ďaleko) bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 23. apríla

Pod seriálom je autorský podpis scenáristky, showrunnerky a výkonnej producentky Melanie Marnich (The OA, The Affair), výkonného producenta Davida Heymana (Wonka, Barbie) a na motívy New York Times bestselleru od Liane Moriarty (Big Little Lies, 9 Perfect Strangers). Účinkujú Annette Bening, Sam Neill, Alison Brie, Jake Lacy, Conor Merrigan-Turner, Essie Randles a ďalší. SkyShowtime potvrdila, že nový dramatický seriál Apples Never Fall (Jablká nepadajú ďaleko) bude k dispozícii exkluzívne na platforme od 23. apríla. Prvé tri epizódy budú k dispozícii v deň premiéry, nové epizódy každý týždeň.

Poznámka od Davida Heymana (výkonného producenta): "Apples Never Fall (Jablká nepadajú ďaleko) je Liane Moriarty vo svojej najlepšej forme a ja som nesmierne vďačný a hrdý, že mi dala príležitosť preniesť tento príbeh na filmové plátno. Sledovať rodinu Delaneyovcov, ktorej dokonalá maska skrýva nespočetné tajomstvá, ako sa začína rozpadať, je miestami bláznivo vtipné, miestami nežné a dojímavé, ale vždy napínavé. Lianine postavy sú temperametné a komplikované a celý jej príbeh rozpráva o tom, ako nás dokážu najviac zraniť naši najbližší. Pripadalo mi, že dohromady tieto prvky vytvorili skvelý základ pre pútavý seriál. A naša skvelá showrunnerka Melanie Marnich dokázala spolu s našim neuveriteľným hereckým obsadením v čele s Annette Bening a Samom Neillom priviesť knihu k životu tým najnapínavejším a nejdojemnejším spôsobom."

Viac o téme: JablkáSeriálSam NeillAnnette Benning
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu