Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

SkyShowtime: Urobila zo syna kráľovho milenca, aby získala bohatstvo a moc

(Zdroj: SkyShowtime)

Historická psychodráma podľa skutočného príbehu Mary & George prichádza exkluzívne na SkyShowtime. V hlavných úlohách uvidíme Julianne Moore a Nicholasa Galitzina.

SkyShowtime dnes zverejnila oficiálny trailer, hlavný vizuál a dátum premiéry veľkolepej minisérie Mary & George v hlavných úlohách s držiteľkou Oscara a ceny BAFTA Julianne Moore (Still Alice, Far From Heaven), Nicholasom Galitzinom (Cinderella, Purple Hearts) a Tonym Curranom (Mayflies, Your Honour). Táto miniséria inšpirovaná poburujúcim skutočným príbehom bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 8. marca. Julianne Moore sa predstaví v role Mary Villiers, ženy so skromnými začiatkami a ohromnými ambíciami, ktorá priviedla svojho krásneho syna Georgea (Nicholas Galitzine) k tomu, aby zviedol škótskeho kráľa Jakuba VI. Stuarta, zároveň anglického kráľa Jakuba I. (Tony Curran) a stal sa jeho všemocným milencom. 

Mary využila kráľovu neukojiteľnú chuť na dobré víno, vybranú spoločnosť a pekných mužov. Naivný, krásny a charizmatický George sa ocitne v centre pozornosti, keď jeho matka zosnuje plán na ulovenie kráľa. Vďaka nevídaným intrigám sa dvojica zo skromných začiatkov stala najbohatšími, najvýznamnejšími a najvplyvnejšími hráčmi, akých kedy anglický dvor zažil. S rastúcou Georgovou mocou sa však jeho vzťah s matkou ocitne na hrane. George si musí dokázať, že je viac než len krásny muž. Musí sa zapísať do dejín bez ohľadu na následky. V hereckom obsadení sa predstaví Nicola Walker (The Split, Unforgotten), Niamh Algar (The Wonder, Malpractice), Trine Dyrholm (The Legacy, Queen Of Hearts), Sean Gilder (Sherwood, Slow Horses), Adrian Rawlins (Living, Chernobyl), Mark O'Halloran (The Miracle Club, The Virtues), Laurie Davidson (Masters of the Air, Guilty Party), Samuel Blenkin (Atlanta, The Witcher: Blood Origin), Jacob McCarthy (SAS: Rogue Heroes, The Tragedy of Macbeth), Tom Victor (Consent) a ďalší. Seriál produkovala spoločnosť Hera Pictures v spolupráci so Sky Studios. Scenár k seriálu napísal D. C. Moore (Killing Eve, Temple) podľa dokumentárnej knihy Benjamina Woolleyho The King's Assassin. 

 

Viac o téme: DrámaJulianne MooreSkyShowtime
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu