Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Fanúšikovia jasajú: Talentovaná tanečnica mieri k Roztomilým mrchám

Pretty Little Liars Zobraziť galériu (2)
Pretty Little Liars (Zdroj: wikia.com)

Americká herečka, tanečnica a modelka Maddie Ziegler, známa spoluprácou so speváčkou Siou, si zahrá v seriáli Roztomilé mrchy (Pretty Little Liars, 2010). Dvanásťročná rodáčka z Pittsburghu v Pensylvánii sa objaví v epizóde s názvom She's No Angel, ktorú televízia ABC Family odvysiela 30. júna.

To, že Ziegler bude hosťovať v spomínanom projekte, potešilo napríklad herečky Ashley Benson a Troian Bellisario, ktoré prostredníctvom služby Instagram zverejnili spoločné fotografie s mladou tanečnicou. „Hlavný dôvod, pre ktorý som dnes prišla do práce. Mala som možnosť nakrúcať s neuveriteľne talentovanou a úžasnou Maddie Ziegler. Viem, viem, všetci mi veľmi závidíte,“ napísala k záberu Bellisario, ktorá stvárňuje Spencer Hastings. „Toto zlatíčko,“ okomentovala fotografiu s mladou herečkou Benson, predstaviteľka Hanny Marin.

Pretty Little Liars
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram)

Ziegler má na oboch obrázkoch oblečená biele špinavé šaty, čo naznačuje, že by si mohla zahrať ducha mŕtveho dievčaťa. „Môže to byť niekto, kto sa v seriáliešte neobjavil, môže to však byť aj niekto, kto tu bol po celý čas,“ povedala pre magazín People herečka Lucy Hale, ktorá stvárňuje Ariu Montgomery. Samotná Ziegler sa o úlohe vseriálina Instagrame vyjadrila ako o splnenom sne.


Mohlo by vás zaujímať:Seriály, ktoré vždy rozosmejú: Pozrite sa na 10 najlepších sitkomov


V centre príbehu dramatickéhoseriáluRoztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka, ktorú však našli mŕtvu.

Maddie Ziegler môže verejnosť poznať z videoklipov k piesňam Chandelier, Elastic Heart a Big Girls Cry austrálskej speváčky Sie. V roku 2012 sa objavila v seriáliMôj nový tučný život (2009 - 2014) a tento rok sa predstavila v epizóde komediálneho projektu Austin & Ally (2011).

Viac o téme: Pretty Little LiarsMaddie Ziegler
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu