Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Dobré správy: Zranený Dylan O'Brien začne v máji znova nakrúcať nový Labyrint

Dylan O'Brien Zobraziť galériu (2)
Dylan O'Brien (Zdroj: SITA)

Americký herec Dylan O'Brien, ktorý sa v marci vážne zranil počas nakrúcania snímky The Maze Runner: The Death Cure, sa rýchlo zotavuje a k štábu by sa mal pridať budúci mesiac.

V rozhovore pre portál E! Online to prezradil herec Giancarlo Esposito, ktorý sa v pripravovanom pokračovaní snímok Labyrint: Útek (2014) a Labyrint: Zhorenisko (2015) taktiež predstaví. Esposito okrem toho uviedol, že nakrúcať by mali znova začať 15. mája.


Čítajte ďalej:Natáčanie nového Labyrintu začalo nešťastím: Mladého herca zrazilo auto


Dvadsaťštyriročný O'Brien sa zranil pri páde z motorky, pričom utrpel otras mozgu, fraktúru lebky a viacero tržných rán. Spisovateľ James Dashner, ktorý je autorom knižnej predlohy snímky, krátko na to informoval, že O'Brien je mimo ohrozenia života a že nakrúcanie dočasne prerušili. Aj napriek tomuto odkladu je americká premiéra stále naplánovaná na 17. februára 2017.

Labyrint
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Dylan O'Brien odštartoval hereckú kariéru v seriáli Vlčie mláďa (2011), v ktorom stvárňuje Stilesa Stilinského. Neskôr sa predstavil v hlavnej úlohe spomínanej snímky Labyrint: Útek a jej pokračovaní Labyrint: Zhorenisko. Okrem toho si zahral napríklad vofilmochThe First Time (2012) a Stážisti (2013).

Viac o téme: LabyrintDylan O'BrienZranenie
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu