Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Hviezdny Aquaman mal nehodu: Čelná zrážka s motocyklistom

(Zdroj: TASR/AP/Joel C Ryan/Invision)

Americký herec Jason Momoa mal v nedeľu ráno autonehodu. Ako informoval portál Independent, Momoa sa „čelne zrazil s motocyklistom“ neďaleko Calabasas v Los Angeles. Pri incidente sa nezranil, zatiaľ čo motocyklista utrpel „ľahké, život neohrozujúce zranenia“.

Hrozivo vyzerajúca nehoda so šťastným koncom. Tak možno nazvať nehodu hviezdneho "Aquamana" Jasona Momou (42), do ktorého čelne narazil motocyklista. Podľa Kalifornskej diaľničnej patroly sa nehoda stala okolo 11:00 h, keď 21-ročný Vitaliy Avagimyan prešiel do hercovho jazdného pruhu a čelne narazil do Momoovho vozidla.

Pri incidente, ktorý sa odohral na Old Topanga Canyon Road, „motocyklista prešiel cez dvojitú plnú čiaru do druhého jazdného pruhu, priamo do cesty vozidla Jasona Momoa", infomoval detailnejšie portál Independent. "V dôsledku kolízie bol Avagimyan vymrštený zo svojho motocykla," uviedli podľa Independent úrady. "Po kolízii Momoa vystúpil z vozidla, aby pomohol Avagimyanovi, a upozornil okoloidúceho motoristu, aby zavolal 911," opísali ďalej úrady situáciu.

Krátko po zrážke bol Avagimyan prevezený sanitkou do nemocnice Northridge na lekárske ošetrenie, podľa portálu TMZ utrpel modriny na nohe a zranenie palca. Herec z nehody vyviazol bez zranení.

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu