Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Rozmanité TV TIPY: Na svoje si prídu fanúšikovia marveloviek, ale aj milovníci komédií

(Zdroj: YouTube/totalfilm.cz)

Tento týždeň nás čakajú poriadne rozmanité TV tipy. Na svoje si prídu nielen fanúšikovia marveloviek či poriadne akčných filmov, ale aj milovníci komédií, ktorí nikdy nepohrdnú dobrou zábavou. Tešiť sa môžete na obľúbeného Spider-Mana či na populárnu českú komédiu Babovřesky 2.

PONDELOK 20:30 Markíza - Babovřesky 2

Letná komédia Zdeňka Trošku je úsmevným obrázkom zo života na súčasnej dedine, ktorá s nadhľadom a komediálnou nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno..., sleduje kopiace sa nedorozumenia a zhody náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu jej obyvateľom. V príbehu nechýba láska, žiarlivost, závisť, intrigy a najmä vtipné okamihy, v ktorých sa niektorí z nás aj nájdu. 

UTOROK 20:00 - John Wick

Vlúpať se mu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. A tak,. keď sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

STREDA 20:30 Dajto - Anjel pomsty

Mladá matka Riley North (Jennifer Garner) sa preberá z kómy po brutálnom útoku na jej rodinu, pri ktorom jej zabili manžela a dcéru. Keď vrahov nikto nepotrestá, Riley vezme spravodlivosť do vlastných rúk. Svoju frustráciu a hnev premení v motiváciu, a roky v úkryte trénuje myseľ i telo. Stane sa z nej neporaziteľná pomstiteľka, ktorá uniká polícii, FBI aj losangeleskému podsvetiu. Riley má vlastné poňatie spravodlivosti. A nikto mu neunikne.

ŠTVRTOK 20:35 JOJ - Ako sa stať francúzskym milencom

Ako byť šťastný a bohatý bez námahy a ťažkej práce? Alex na to prišiel už dávno a stal sa gigolom! Nenechajte si ujsť jedinečnú komédiu.

PIATOK 21:00 HBO - Spider - Man: Homecoming

V očakávanom filme o obľúbenom marvelovskom superhrdinovi sa predstaví talentovaný Tom Holland ako Peter Parker snažiaci sa zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Po skúsenosti s Avengermi sa vracia domov k tete May a jeho mentorom sa stáva Tony Stark alias Iron Man. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže zničiť všetko, čo je Peterovi tak drahé...

SOBOTA 20:30 Markíza - Muži v čiernom 4

Spoznáte ich na kilometer - čierny oblek, okuliare, dokonalé účesy a... zariadenie, ktoré vás prinúti zabudnúť všetko, čo ste práve videli. Kultoví Muži v čiernom sú späť a s nimi svet plný mimozemšťanov žijúcich v utajení medzi nami! Podarí sa agentovi H a agentke M zachrániť svet pred novou vesmírnou hrozbou?

NEDEĽA 20:30 Doma - Láska je láska

Svojho vysnívaného princa skutočne stretne. S Markom prežije krásne prázdniny, prvé milostné dobrodružstvo, ale aj prvé sklamanie ... To, že pravá láska nikdy neodkvitne, zisťuje aj Maruškin dedko Vlastimil. Po rokoch stretáva svoju dávnu lásku Libušku. Sú ako dvaja mladí zamilovaní blázni. Je to láska s vôňou marihuany. Vtipná a svojrázna dôchodkyňa Libuška totiž na staré kolená prepadla tejto liečivej byline ...

Viac o téme: Spider-ManBabovřesky 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu