Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Michal Hudák má ÚCHYLKU: TOTO robí kvôli žene, ktorú osobne NIKDY NEVIDEL!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nuž, čo si budeme hovoriť, každý z nás má nejakú "úchylku". Svoje o tom vedia aj zamestnanci reštauračných zariadení. Nie je ničím výnimočným, že z podnikov miznú podpivníky, lyžičky či dokonca toaletné papiere. No a medzi zákazníkov, ktorí si vždy odnesú niečo so sebou, patrí aj Michal Hudák. A robí to kvôli žene, ktorú naživo nikdy nevidel!

Už vo štvrtok 4. apríla večer o 20.30 h si môžete pozrieť na Jednotke premiérovú epizódu  obľúbenej relácie Hit roka. Moderátor Ján Žgravčák privíta v kreslách glosátorov Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Jozefa Vajdu a Michala Hudáka. Zaspomíname si na roky 1987, 1999, 1972. Diváci na Hite roka milujú, okrem skvelej hudby a rozhovorov s hosťami, vtipné poznámky, postrehy a zážitky zo života glosátorov. Práve tie ponúkajú zábavu, ktorú mnohí po náročnom pracovnom dni vyhľadávajú.

O mimoriadne zábavnú historku zo svojho života sa podelí herec Michal Hudák. „Ja mám jednu kamarátku na Morave. Volajme ju napríklad Markéta. A v živote som ju nestretol," začal populárny umelec ktorý vzápätí prezradil, že táto jeho priateľka má v reštauráciách a kaviarňach špecifický zvyk. Ten potom od nej "prebral" aj on, a to práve preto, aby jej pomohol, hoci sa nikdy nestretli. Raz si kvôli tomu dokonca vyrobil úsmevný trapas priamo pri posedení so svojím kamarátom. 

Viac sa dozviete v našom videu, no a núdza nebude ani o mnoho ďalších vtipných príhod. Nenechajte si ujsť reláciu hit roka už vo štvrtok večer o 20:30 na obrazovkách RTVS! 

Michal Hudák má ÚCHYLKU: TOTO robí kvôli žene, ktorú osobne NIKDY NEVIDEL! (Zdroj: RTVS)

Michal Hudák má ÚCHYLKU:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Michal HudákHit roka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu