Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Ťažko chorá Denisa (†35) z Masterchefa zomrela: Prehrala boj s nádormi na mozgu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram D. Z.)

PRAHA - Široká verejnosť začala registrovať Denisu Cziglovú (36) prostredníctvom českej verzie kuchárskej šou MasterChef, kde zvádzala boj s ostatnými súťažiacimi. No vo svojom živote súperila s oveľa nepríjemnejším protivníkom, so zákernou rakovinou. Ten sa jej však vyhrať nepodarilo. Krásna Denisa dnes zomrela!

Zákerná rakovina vstúpila do života mladej ženy už v roku 2014. Vtedy podľa vlastných slov podstúpila Denisa štyri operácie, avšak navrhovanú liečbu odmietla. „Rozhodla som sa liečiť tak, že budem jesť zdravo, vynechám cukor a mäso. Mám viac energie a už pár rokov nie som chorá,” tvrdila počas účinkovania v šou MasterChef v roku 2019 sympatická kuchárka.

Žiaľ, choroba zaútočila opäť a v agresívnejšej forme. V lete preto nasadila novú bioliečbu a jej výsledky spočiatku vyzerali naozaj výborne. Na Vianoce preto prosila Boha, aby jej doprial ešte zopár rokov života. Keď ho o to žiadala prvýkrát, dal jej ďalších 10 rokov... Druhýkrát však už jej prosby vypočuté neboli. Denisa dnes zomrela. 

O jej skone informovala rodina prostredníctvom sociálnej siete Instagram. „Tieto riadky sa nepíšu ľahko, ale naša Deniska dnes prehrala svoj boj s ťažkou chorobou a bila sa statočne, až do samého konca. Naša bolesť je veľká, ale úprimne veríme, že už jej je lepšie. Ďakujeme všetkým Denisiným kamarátkam a kamarátom, ža neskutočný záujem, podporu a pomoc pri starostlivosti o ňu. Nepoznáme nikoho, kto by mal okolo seba toľko naozajstných a aktívnych priateľov ako ona, tá starostlivosť nás celý čas neskutočne dojímala. Dodávali ste celej našej rodine silu do každého ďalšieho dňa, boli to pre nás najhoršie chvíle života a veľmi ťažký boj so zákernou a zlou chorobou,“ písalo sa v smutnom príspevku.

„Vďaka vám všetkým, ktorí ste sa snažili Deniske tie posledné mesiace a dni spíjemniť a uľahčiť. Ďakujeme tiež anjelom z domáceho hospicu zo Zahranikovej, za neskutočnú pomoc v týchto chvíľach, vďaka vám všetkým sme to zvládli a Deniska mohla byť v pohodlí domova až do úplného konca. Zbohom láska naša, nikdy na teba nezabudneme, teraz už odpočívaj. Tvoja milujúca rodina,“ dodala rodina. Po Denise zostal manžel a dve malé deti. Česť jej pamiatke!

 Denisa Cziglová
Zobraziť galériu (2)
Denisa Cziglová  (Zdroj: TV Nova)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu