Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Desivé tajomstvo krásnej Denisy z relácie MasterChef: Možno má iba mesiac, dva...

Denisa
Zobraziť galériu (3)
Denisa (Zdroj: Instagram D. Z.)

PRAHA - Chvíľu to vyzeralo na zlepšenie, potom však prišlo desivé ticho... Denisa z MasterChefa (31) teraz na instagrame otvorene prehovorila o svojom stave.

„24. novembra 2023 som si pomyslela, že to bude už môj najkrajší darček na Vianoce. Nič iné som si vlastne nepriala. Ale každému nadeľuje osud vopred,“ uviedla na sociálnej sieti Denisa Zajícová (za slobodna Cziglová), ktorú si českí i slovenskí diváci môžu pamätať z MasterChefa. "Je to trošku inak, než som si myslela, ale človek to nesmie brať zle. Naopak, povedzme si, že tento rok bol naozaj plný zážitkov, aj keď nie niekedy tých najlepších a jednoduchých, ale tie pekné chvíle som prežila, užila si ich a stále si chcem užívať, kým sa to dá,“ naznačila, že nádej na úplné vyliečenie sa asi nenaplnila, alebo aspoň nie úplne. „Dostala som od júna krásny darček k narodeninám, šancu predĺžiť si život a užívala som si všetko naplno,“ narážalo dievča na fakt, že v lete stavili s manželom všetko na jednu kartu, a to na bioliečbu. Výsledky vyzerali veľmi dobre. „Výsledky sú úplne úžasné a ja mám obrovskú radosť. Dostala som od života ten najkrajší darček. Nádory sa zmenšujú až o 60 %, a tie menšie sú úplne preč. Veľmi, ďakujem Masarykovmu onkologickému ústavu Brno za výskum a liek, ktorý mi našli a môže mi predĺžiť život,“ opisovala situáciu asi pred pol rokom s tým, že teraz musí stále brať lieky, ktoré sú navyše veľmi drahé, ale, samozrejme, život za to stojí.

Desivé tajomstvo krásnej Denisy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D. Z.)

Lenže, ako uvádza český denník Blesk.cz, teraz už brunetka hovorí inak, zrejme sa niečo v prognóze obrátilo zlým smerom... „Keby vám niekto povedal: Máte mesiac, dva života. Čo budete robiť? Nehovorím, že mám pred sebou mesiac života, ja stále verím a dúfam… Ja neviem, ako dlho tu budem, ani to nepočítam, neriešim, ale chcem si to užiť. Každý deň naplno a neľutovať nič,“ vysvetľovala fanúšikom. Dokonca je jasné, že zmysel pre humor stále nestráca, keď neskôr dodala: „Samozrejme, inak ako niektorí, ako to majú – párty, koks a chlebíčky. NIE, to nepotrebujem. Ale byť šťastná s tými, ktorých mám rada, kým sa to dá. Byť vďačná za každý deň a večer, za ktorý sa poďakujem a nebudem plánovať ten druhý deň. Každý máme tu svoju rolu, svoju derniéru a sviečku života, ktorá nám raz zhasne,“ popísala. „Budem sa snažiť stále pozitívne myslieť a skúsim nájsť inú cestu a ešte si ten život užiť. A nebojím sa, nemám už strach. Nie je potrebné plakať a ľutovať ma. Je to len na mne, ako to budem brať. Ja už viem,“ nevzdáva svoj boj Denisa.

Desivé tajomstvo krásnej Denisy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D. Z.)

Viac o téme: DetiManželRakovinaMasterChefDenica Czinglová-Zajícová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu