Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Predstaviteľka Carol bola pekná dračica: Sex viackrát denne a navyše povzbudzovák!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: ČSFD/Warner Bros. Television)

O mŕtvych len dobre, ale ruku na srdce - čo je na tom zlé, ak je žena aj vo vyššom veku plná energie? Suzanne Somers bola vždy stelesnením životaschopnosti a sily. Šťastie našla až po boku druhého muža - a bolo to Šťastie s veľkým Š!

Herečka Suzanne Somersová (†76) a jej manžel Alan Hamel (87) tvorili v Hollywoode jeden z najstabilnejších párov. Obaja prežili jedno neúspešné manželstvo, poučili sa a potom našli šťastie spoločne. Ich vzťah trval vyše pol storočia a vášeň v ňom bola ku koncu taká istá ako v mladosti oboch, ... ak nie väčšia! Seriálová hviezda Suzanne Somersová, ktorú si mnohí z nás obľúbili ako Carol v sitcome Krok za krokom, 15. októbra zomrela vo svojom dome v prítomnosti najbližších - predovšetkým milovaného a milujúceho manžela Alana Hamela. Pár tvorili neuveriteľných 55 rokov, z toho 46 rokov boli manželia. Ich láska vydržala aj napriek herečkinmu 23-ročnému boju s agresívnou formou rakoviny.

Predstaviteľka Carol bola pekná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ČSFD)

Vzali sa pred rokmi ako rozvedení. Suzanne mala za sebou trojročné manželstvo s Bruceom Somersom, ktorého meno si nechala. Brala si ho ako devätnásťročná, pretože musela – bola tehotná, pod srdcom nosila syna Brucea Juniora (57). Vzťah však dlho nevydržal a rozviedli sa. V roku 1969 sa Suzanne pri nakrúcaní seriálu The Anniversary Game stretla s Hamelom, ktorý bol ženatý - aj dlho potom, ako spolu začali chodiť. Rozviedol sa až o osem rokov neskôr a v marci 1977 sa so Suzanne vzali. „Nikdy za celý svoj život som si nikoho neužívala tak, ako si užívam Ala,“ tvrdila očarená blondínka. V jednom rozhovore otvorene priznala: "Máme spolu krásne časy! Vychovali sme deti, oženili ich a vydali a vždy sme si hovorili, ako si budeme užívať, keď budeme starší. Splatili sme všetky svadby, deti vyleteli z hniezda, vyplatili sme dlhy a hypotéky a konečne je tu čas voľnosti! A že si ho teda užívame!" 

Predstaviteľka Carol bola pekná
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Kúpili si dom v Palm Springs v Kalifornii. Spoločne vychovávali deti z predchádzajúcich vzťahov, Suzanninho syna a Alanove dve dcéry, okrem rodiny vybudovali pozoruhodnú licenčnú značku, pod ktorou predávajú vyše 500 produktov vrátane kozmetiky. Tajomstvo ich fungujúceho manželstva bolo v tom, že sa údajne neodlúčili na viac ako deň a noc vždy trávili spolu. „Neuzavreli sme žiadnu dohodu, je to len nehasnúca túžba byť spolu,“ vyhlásila Somersová. „Nedokážem si predstaviť noc bez neho.“ Ako sa Suzanne pochválila, mali tiež pikantný sexuálny život a ona svojho manžela v posteli rada „rozmaznávala“. 

Suzanne Somers s manželom Alanom
Zobraziť galériu (5)
Suzanne Somers s manželom Alanom  (Zdroj: profimedia.sk)

Vzhľadom na jeho pokročilý vek mu bolo treba občas pomôcť. „Manželovi každý utorok pichnem dávku testosterónu. Každá streda je potom parádna,“ prezradila. Sexuálnych hier niekoľkokrát denne sa nevzdali, ani keď bola Suzanne v rekonvalescencii po zlomenine krčku. „Bolo to hlavne na Alanovi, ale našli sme spôsob, ako. Fotogenické to však nebolo...“ smiala sa. Neustále si dávali najavo lásku. Len zopár hodín predtým, čo Suzanne podľahla rakovine, ktorej čelila, jej dal manžel predčasný darček k narodeninám, ručne písanú ľúbostnú poéziu zabalenú spolu s jej obľúbenými ružovými pivonkami. „Báseň si prečítala a išla spať. O niečo neskôr pokojne zomrela v spánku,“ uviedol publicista R. Couri Hay (74). Odišla teda s vedomím, ako veľmi je milovaná...

 


 
Viac o téme: Sexuálny životCarolKrok za krokomSuzanne SomersManžel Al
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu