Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávna herečka žiari šťastím: ZÁSNUBY po pár mesiacoch randenia... S touto ŽENOU!

Rebel Wilson Zobraziť galériu (3)
Rebel Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je bláznivo zamilovaná a šťastná! Vyzerá to tak, že herečka Rebel Wilson (42), ktorá v uplynulých rokoch výrazne schudla, konečne našla lásku. V lete verejnosť šokovala priznaním, že jej vyvolenou je žena. Nuž a dnes sa už vo veľkom hovorí o tom, že sa s ňou zasnúbila.

Komediálny talent a kyprá postava boli donedávna poznávacími znameniami austrálskej herečky Rebel Wilson, ktorú si mnohí spájajú napríklad s účinkovaním v počinoch Pitch Perfect, Noc v múzeu, či Ako byť single. Hoci by sa mohlo zdať, že zo svojej kyprej postavy si nerobila ťažkú hlavu, opak bol pravdou. 

Rebel Wilson
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Blondinka však na sebe zapracovala a výsledok je priam ohromujúci. Vyzerá totiž skvele. Už v čase, keď Rebel zhadzovala nadbytočné kilogramy jej do života vstúpil o 11 rokov mladší fešák Jacob. Fanúšikovia boli pri pohľade na túto dvojicu nadšení. Časom však namiesto zásnuby prišli informácie o rozchode. 

V lete tohto roka Rebel všetkých šokovala, keď na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, oznámila, že miluje ženu. „Myslela som si, že hľadám svojho princa... Ale možno to, čo som celý čas skutočne potrebovala, bola princezná,” oznámila blondínka a pridala spoločnú fotku so svojou frajerkou Ramonou. 

 

Ako najnovšie informuje portál Page Six, dvojica sa rozhodla svoj vzťah posunúť na ďalšiu úroveň. Na nedávnu halloweensku párty zavítali ruka v ruke a na prstenníkoch im "svietili" prstene s diamantami. „Netajili sa tým, aké sú nadšené z toho, že sa zasnúbili,” uviedol na margo toho dobre informovaný zdroj. 

Priatelia z okolia známej herečky sa zhodujú v tom, že Rebel nechcela pred svetom tajiť, že miluje inú ženu, lebo sa s followermi chcela deliť o radostné momentky z jej života. Dvojicu najnovšie okrem lásky spája aj biznis. Ramona totiž k vlastnej kolekcii oblečenia a šperkov najnovšie pridala kolekciu, na ktorej sa podieľala spoločne s Rebel. 

Viac o téme: Rebel Wilson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu