Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Dempsey a Makepeaceová sú manželia už 33 rokov: Aha, vyzerajú brutálne dobre!

Dempsey a Makepeaceová Zobraziť galériu (2)
Dempsey a Makepeaceová (Zdroj: glynisbarber.com)

LONDÝN - Ani s pribúdajúcimi rokmi nestrácajú nič zo svojho šarmu! Písal sa rok 1985, keď sa na obrazovky dostal seriál s názvom Dempsey a Makepeaceová. Ústredné postavy v ňom stvárnili Michael Brandon (77) a Glynis Barber (67), medzi ktorými to iskrilo nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou a v týchto dňoch oslávili krásne - 33. výročie svojho sobáša.

Už vo štvrtok, 1.12. 2022 sa na obrazovky verejnoprávnej televízie vracia akčný seriál Dempsey a Makepeaceová, ktorý sa svojho času tešil mimoriadnej obľube aj v našich končinách. Nepochybne aj vďaka skvelému dabingu. Dvojici prepožičali svoje hlasy Kamila Magálová a Boris Farkaš. 

VIDEO: Úvodná znelka k seriálu Dempsey a Makepeaceová. 

Dej seriálu sa odohráva vo Veľkej Británii, kam newyorských policajt James Dempsey prichádza vypomáhať krásnej seržantke Harriet Makepeacovej. Zohratú dvojicu stvárnili Michael Brandon a Glynis Barber, ktorí sa do seba zamilovali a v roku 1989 mali svadbu.

Udržať si v šoubiznise harmonické manželstvo nie je vôbec jednoduché. Táto dvojica je však dôkazom, že sa to dá. V týchto dňoch oslávili 33. výročie svadby a blondínka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila momentkou zo spoločnej večere. „Keď vás takto vidím, hneď ma to vrátilo do mojich tínedžerských čias,” znie jedna z mnohých nadšených reakcií. „Milujem tento príbeh lásky. My fanúšikovia sme s nadšením sledovali, ako ste sa do seba zamilovali. Buďte spolu šťastní navždy,” pridal sa ďalší.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu