Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Hviezda Snowboarďákov Jirka Mádl sa stal otcom: Tehotenstvo UTAJIL... Veľký otáznik je aj okolo mamičky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Falcon)

PRAHA - Jiří Mádl (36) sa do povedomia verejnosti dostal v roku 2004 ako jeden z hlavných hrdinov českej tínedžerskej komédie Snowboarďáci. Odvtedy uplynulo už celých 18 rokov a z chlapca, ktorý nemal žiadnu hereckú minulosť, sa stal vážený umelec a režisér. O jeho súkromí sa však toho vie málo - prísne si ho stráži. Podarilo sa mu dokonca utajiť aj celé tehotenstvo svojej partnerky... A zdá sa, že aj samotnú partnerku!

Jirka Mádl prežíva najradostnejšie chvíle svojho života. Ako totiž informujú české médiá, pred dvomi týždňami sa z neho stal otec. Umelec je známy tým, že si svoje súkromie prísne stráži a aj informáciu, že jeho priateľka čaká bábätko, sa mu podarilo perfektne utajiť. Vedeli o tom len jeho najbližší. 

Hviezda Snowboarďákov Jirka Mádl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Aj okolo mamičky jeho prvého potomka vznikajú otázniky. Hoci každý automaticky očakával, že ňou je jeho posledná známa priateľka, 44-ročná srbská stylistka a kostýmová výtvarnička Andrijana Trpović, aktuálne sa objavili správy, že mamičkou je zrejme úplne iná žena. 

Na verejnosť sa dostalo už aj meno jeho potomka. Má ísť o chlapca, ktorého rodičia pomenovali tradične - František. 

Otcom sa nedávno stal aj Mádlov neodmysliteľný parťák z filmov Snowboarďáci či Rafťáci, Vojta Kotek. S manželkou Radanou sa rovnako tešia zo syna, ktorému dali meno Hubert Šman Kotek. Zaujímavosťou tiež je, že spomínaná Srbka Andrijana v minulosti randila aj s ním. 

Hviezda Snowboarďákov Jirka Mádl
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Falcon)

Viac o téme: Jiří Mádl
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu