Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Takto na tom Bruce Willis momentálne je! Slová jeho milujúcej ženy vháňajú slzy do očí

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TASR/Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

LOS ANGELES - Nevyzerá to s ním dobre! Nie je žiadnym tajomstvom, že slávny herec Bruce Willis (68) trpí vážnym ochorením - frontotemporálnou demenciou, na ktorú neexistuje žiadna účinná liečba. Jeho krásna manželka Emma otvorene hovorí o tom, ako to zasiahlo ich rodinu. Aj v uplynulých dňoch zavítala do televíznej relácie, kde o stave svojho slávneho muža čo-to prezradila.

Emma prijala pozvanie do relácie Today, kde sa tomuto ochoreniu venovali v rámci svetového týždňa osvety o frontotemporálnej demencii. „Demencia je veľmi krutá. Krutá k ľuďom s touto diagnózou a taktiež aj k ich rodine. Cítim to na Bruceovi, sebe i našich dcérach. Slová o tom, že ide o rodinnú chorobu, sú skutočne výstižné,” povedala k tomu brunetka, ktorá má s hercom dve dcéry - Evelyn (9) a Mabel (11).

Emma Willis
Zobraziť galériu (3)
Emma Willis  (Zdroj: profimedia.sk)

Emma tiež okrem iného uviedla, že pre celú rodinu je bolestivé sledovať, čo s ním choroba robí. „Nemôže ovplyvniť svoje pohyby, reč, návyky a mení sa aj jeho osobnosť,” poznamenala. Na otázku moderátorky, či si je Bruce vedomý, čo sa s ním deje, reagovala: „Ťažko povedať.”

Hoci si táto prominentná rodina prechádza náročným obdobím, Emma sa usiluje neklesať na duchu. „V našich životoch sa deje toľko krásnych vecí. Je pre mňa naozaj dôležité zdvihnúť oči od smútku a žiaľu, aby som videla, čo sa okolo mňa deje. Bruce by si to tak prial,” uzavrela. 

Bruce Willis
Zobraziť galériu (3)
Bruce Willis  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu