Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

ŠOKUJÚCE ROZHODNUTIE slávnej herečky (51): Ide predávať svoje telo... Potrebuje uživiť rodinu!

Drea De Matteo Zobraziť galériu (2)
Drea De Matteo (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nevidí iné východisko! Herečka Drea De Matteo (51), známa napríklad zo seriálov Zúfalé manželky a Sopranovci učinila rázne rozhodnutie. Vytvorila si profil na platforme OnlyFans, kde si plánuje zarábať vďaka svojim odvážnym a pikantným fotkám.

Platforma OnlyFans je určená dospelým jedincom, ktorí si za peniaze kupujú exkluzívny, prevažne pikantný obsah. Je na trhu od roku 2016 a svoje profily tam majú aj viaceré známe tváre. Spomenúť možno raperku Cardi B, jej kolegu Chrisa Browna, herečky Bellu Thorne a Denise Richards, či dokonca modelku Simonu Krainovú. 

V týchto dňoch si tam svoj účet vytvorila aj herečka Drea De Matteo, známa zo seriálov Zúfalé manželky, Sopranovci, či Joey, kde stvárnila sestru Joeyho Tribianiho - Giny. Umelkyňa zdôvodnila svoje rozhodnutie tým, že kvôli pandémii a kvôli tomu, že sa nedala zaočkovať, prišla o pracovné ponuky. A situácia sa ani teraz nezlepšila. 

„Ľudia nechcú veriť tomu, že som nikdy nedostávala nejaké veľké peniaze. Ale ja nie som zo zlata,” uviedla v rozhovore pre Fox News Digital herečka, ktorá je trojnásobnou matkou. „Moje deti pre mňa vždy boli prioritou. Viaceré pracovné ponuky som v minulosti odmietla kvôli deťom, lebo ich otec je muzikant a je často na cestách,” dodala.   

Z kritikov a hejterov si ťažkú hlavu nerobí. „Nezaujíma ma to. Radšej budem chrániť moju rodinu, než by som si chránila svoju tvár. Viem, že niektorí ľudia o mne tvrdia hnusné veci, ale ja som bojovníčka, ktorá sa len tak nevzdá,” povedala k tomu.

 

Viac o téme: Drea De Matteo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu