Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Známy český herec (56) zažil PEKLO: Ukrutné bolesti a chôdza takmer nemožná... OPERÁCIA!

Martin Zounar Zobraziť galériu (3)
Martin Zounar (Zdroj: Voyo Originals)

PRAHA - Český herec Martin Zounar (56) nie je slovenským divákom neznámy. Ako MUDr. Boba Švarca ho poznajú zo seriálu Ordinace i z iných projektov. Vyše dva mesiace však o ňom nebolo veľmi chyrovať. Po ukrutných bolestiach skončil v rukách chirurga.

Pred časom začal veľmi zodpovedne cvičiť, pretože nadváha mu spôsobovala zdravotné problémy. Navyše trpel syndrómom vyhorenia a navštevoval psychológa. Zhodil neuveriteľných 28 kíl, ale, ako uvádza český denník Ahaonline.cz,  potom musel pre ukrutné bolesti prestať. „Teraz som nejaký čas nemohol cvičiť, pretože mi pán doktor Petr Gutwald v nemocnici v Slanom kompletne vymieňal kĺb v palci na nohe. Ani som nevedel, aký dôležitý orgán je ten palec v rámci všetkého. Chôdze, stability...“

Známy český herec (56)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo Originals)

Herca dlhý čas sužovali neznesiteľné bolesti. „Musel som podstúpiť totálnu endoprotézu, pretože sa mi do kĺbu dostala artróza a bola to strašná bolesť. Som rád, že som dva a pol mesiaca po operácii v poriadku, už hrám v Divadle Metro, ktoré je totálne nabité a predstavenia sú vypredané. Mám šťastné obdobie,“ konštatoval Zounar.

Zopár kíl pribral, pretože v cvičení nemohol pokračovať, ale veľmi to nevidno. Teraz mu už nič nebráni v tom, aby si svoju partnerku psychologičku Kateřinu Kantovú (43) vzal za manželku. „Kateřina povedala, že už navždy zostane mojou. A keď sa ten palec úplne uzdraví, tak si znova kľaknem, požiadam ju o ruku a vezmeme sa,“ dodal herec so smiechom.

Viac o téme: Martin Zounar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu