Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Markizácka Farma je snáď prekliata: Opäť sa cikalo priamo v spálni!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Tak toto nemá obdobu! Nielen verní diváci markizáckej reality šou Farma vedia, že táto relácia je plná zaujímavých momentov. Súťažiaci (často aj pod vplyvom alkoholu) vyvádzajú také veci, že televízny divák občas nechápe. V aktuálnej sérii si poriadnu hanbu vyrobila najmladšia súťažiaca - Giuliana, keď sa ožratá počúrala. Časom však podobnú "mokrú nehodu" mali aj jej dvaja súperi. Nuž a v dnešnej epizóde sa farmári opäť prebúdzali s tým, že sa ktosi vycikal na podlahu...

Keď markizácke kamery nasnímali, ako sa opitá Giuliana Santi počas spánku počúrala, bola to poriadna hanba. Nečudo, jej obeťou bol totiž súper Šimon, na ktorého si ľahla. Ten netajil svoje zhnusenie a pohoršenie. Tmavovláska deň na to vyplakávala, že nechce, aby sa takéto veci zverejňovali. Akosi však pozabudla, že je v reality šou. 

Netrvalo ale dlho a karma zaúčinkovala. V podobnej situácii sa totiž ocitol Šimon, ktorý sa opitý uprostred noci zobudil na to, že potrebuje čúrať. Z postele sa však dostal len do stredu spálne, kde sa vyčúral priamo na zem. 

Medzi cikajúcich farmárov sa po halloweenskej párty zaradil aj Filip. Najskôr sa úplne ožratý povracal do postele a potom pod rúškom noci sa vymočil takmer na to isté miesto ako Šimon. 

Markizácka Farma je snáď
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

V epizóde, ktorú si diváci Markízy budú môcť vychutnať už dnes večer o 22:00, sa vo farmárskej spálni bude opäť močiť. Teraz sa však o to nepričinili súťažiaci, ale ovca. „Vycikala sa nám na podlahu, ale tam môžu cikať iba farmári,” reagoval s pobavením Filip. „Už to prešlo aj na ovce. A zajtra nám to príde krava sa vys*ať,” dodal so smiechom. Nuž, dúfajme, že sa jeho slová nenaplnia :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu