Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Obrovská HANBA na Farme: Totálne POHORELI na vedomostnom KVÍZE od Fašianga… Naozaj TOTO nevedeli?!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je ďalšia epizóda Farmy, no a jej súčasťou bola opäť raz aj hra o imunitu. Tentokrát mali farmári možnosť vybojovať si ju nie vďaka športovému výkonu, ale svojim znalostiam a všeobecnému prehľadu. Výsledok divákov totálne šokoval... Súťažiaci totiž absolútne pohoreli!

Hneď na začiatok treba uviesť, že hry o imunitu sa nemohli zúčastniť rovno niekoľkí súťažiaci. Ešte pred príchodom moderátora Mareka Fašianga bolo oznámené, že Giuliana, Mafi, Šimon, Minh, Saška a Tamás sa do hry nemôžu zapojiť, keďže porušili pravidlá a komunikovali s teraz už vypadnutou Alex. Tá mala celý čas pred súbojom s Giulianou tráviť osamote a separovaná v duelantskom domčeku, avšak toto pravidlo stihla počas niekoľkých hodín porušiť rovno šesťkrát.

A odniesli si to aj vyššie menovaní farmári, ktorí s Alex komunikovali. Do súťaže o imunitu sa teda mohli zapojiť iba Fifo, Dagmar a Michal. Vedomosťami ale zrovna neupútali, a tak sa miestami do kvízu, ktorý preveril ich všeobecný rozhľad, občas zapojili aj ostatní. A veru, nebola to žiadna sláva. Hoci medzi sebou súperili len traja farmári, to, aby ziskali aspoň nejaký bod, im dalo poriadne zabrať. 

Obrovská HANBA na Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hneď prvá otázka znela, koľko hláv má slovenská ústava. Dagmar ešte možno z jej neznalosti ospravedlniť, keďže pochádza z Česka ale... „Koho?" zaznelo zrazu spomedz farmárov a správne neodpovedal nikto zo súťažiacich. „Ústava má devät hláv," oznámil im Marek Fašiang. Rovnako ako pri predchádzajúcej otázke, nikto z nich nevedel ani to, aký má názov rozhľadňa na Štrbskom plese. 

Obrovská HANBA na Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Aj táto neznalosť by sa dala ospravedlniť, no potom nasledovala otázka, ktorú ovláda snáď každý žiak zo základnej školy. „Ktoré ustálené slovné spojenie vždy obsahuje ponaučenie?" spýtal sa Marek Fašiang. A hoci zrejme drvivej väčine ľudí okamžite napadne odpoveď - teda "príslovie", správne odpovedať zasa raz nevedel nikto zo súťažiacich. 

Farmári potom nedokázali odpovedať ani na otázku, v ktorom kraji sa nachádza hrad Likavka, problém dokonca mali aj s tým, ktoré mesto je vlastne krajské a nevedeli určiť ani to, akú skratku má chemický prvok Tantal. Pri ďalšej otázke Giuliana dokonca priznala, že ju prekvapilo znenie slovenskej pranostiky. „Katarína má šumné meno, lenže chladné VENO," povedal Marek. „Ja som ani nevedela, že "veno" je slovo" čudovala sa mladá študentka. 

Obrovská HANBA na Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a napokon to dopadlo tak, že to, na čo odpovedali správne, bolo v podstate len totálne natipované, súťaž o imnutinu opäť vyhral Fifo, ktorý dokázal zodpovedať aspoň zopár otázok a keďže ostatní si ani neškrtli, mnohí pýtajú... Nemali na tejto Farme súťažiť ľudia s nadpriemerným IQ?

Obrovská HANBA na Farme:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMarek Fašiang
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu