Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rozkošná Viky z Oteckov opäť na obrazovkách: Páni, tá ale vyrástla!

Seriálová Viky so svojím otcom a sestrou. Zobraziť galériu (5)
Seriálová Viky so svojím otcom a sestrou. (Zdroj: TV Markíza/ Peter Žákovič)

BRATISLAVA - Neodmysliteľnou súčasťou úspešného markizáckeho seriálu Oteckovia bola nepochybne aj Izabelka Gavorníková. Tá stvárnila prefíkanú Viky - milovanú princezničku Mareka Bobulu, ktorého stvárnil Vlado Kobielsky (47). Mladá herečka sa v týchto dňoch opäť objavila na obrazovkách a... Pozrite, aká je z nej už veľkáčka!

Písal sa rok 2018, keď sa na obrazovkách Markízy začal vysielať seriál Oteckovia. Ten zaznamenal obrovský úspech a stal sa priam fenoménom. Svoj podiel na tom nepochybne mala aj partia detských hercov, ktorí si hneď získali srdcia divákov. Jej súčasťou bola aj Izabelka Gavorníková, ktorá stvárnila Viky. 

Rozkošná Viky z Oteckov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza/ Peter Žákovič)

V čase nakrúcania prvej série mala Izabelka 7 rokov a podobne ako jej ostatní detskí kolegovia pred kamerami postupne rástla. V seriáli účinkovala do poslednej - piatej série. Niet pochýb, že príbehy markizáckych Oteckov mnohým divákom chýbajú. Rovnako tak aj ich obľúbení herci.

Niektorí dostali príležitosť účinkovať v iných markizáckych projektoch, v prípade detských hercov je to trošku zložitejšie. Predstaviteľka seriálovej Viky sa však včera objavila v markizáckom počine Rodinné prípady. Stvárnila tam školáčku Zuzku a pri ohŕňaní nosom nad zeleninou bola priam dokonalá. Ktovie, či má problém s jej konzumáciou aj samotná Izabelka, z ktorej je v realite dnes už 11-ročná slečna... 

Rozkošná Viky z Oteckov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)
Rozkošná Viky z Oteckov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)
Rozkošná Viky z Oteckov
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Rodinné prípadyOteckoviaIzabela Gavorníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu