Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šou Pečie celé Slovensko opustil ďalší pekár: Po rozhodnutí prišiel obrovský PLAČ!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - Šou Pečie celé Slovensko spoznala v nedeľu večer piatich najlepších pekárov svojej druhej série. No aby sa rozhodlo, kto sa v tomto úzkom kruhu ocitne, museli súťažiaci splniť úlohy s ďalekého Francúzska. A na všetko dozerala aj špeciálna porotkyňa Natacha Pacal. Najmenej úspešný bol sympatický Tomáš, ktorý projekt musel opustiť. Po rozhodnutí prišiel obrovský plač!

Siedma séria šou Pečie celé Slovensko opäť otestovala pekárske a cukrárske zručnosti finalistov z radov amatérskych cukrárov. Zostávajúca šestica sa musela popasovať s francúzskym menu. V osobnej výzve pripravovali Quiche, v technickej zas klasiku Paris Brest, no a čerešničkou na torte bola kreatívna výzva, v ktorej mali pripraviť modernú Rubikovu kocku podľa Cédrica Groleta. 

Na celý priebeh francúzskeho kola dohliadala hosťujúca porotkyňa, cukrárka Natacha Pacal. Tú síce na televíznych obrazovkách nevídať, no s projektom je úzko spätá. Rodená Francúzska, žijúca od svojich 10 rokov na Slovensku, je totiž odbornou garantkou šou Pečie celé Slovensko s súťažiaci sú s ňou v dennom kontakte - konzultuje s nimi ich nápady a dolaďujú spolu všetky detaily. 

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Náročné kolo sa stalo osudným Tomášovi. A šou sa razom zmenila na slzavé údolie. „Neplačem zo smútku, ale od šťastia, že som vás spoznal. Lucka, vďaka tebe som sa veľmi veľa naučil. Ty si bola pre mňa ako mentorka,“ povedal sympatický mladík, ktorý pracuje ako barman a pomáha tiež deťom z detských domovov. Jeho odchod prežívala najintenzívnejšie práve Lucia a Táňa.

Šou Pečie celé Slovensko
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: RTVSPečie celé Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu