Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Takýto TRÁPNY duel ešte na Farme nebol: Michal prerazil DNO… TOTO čo tam dokazoval?

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ako každú sobotu, tak aj počas tej uplynulej si mohli diváci Markízy pozrieť napínavý farmársky duel, kde sa tentokrát proti sebe postavili Michal a drobná Saška, ktorú si si urastený východniar vybral ako svoju súperku. Podľa jeho slov krátko po voľbe tak urobil preto, lebo sa bál vziať si Filipa, hoci už niekoľko týždňov vyhlasoval, že si chce sily pomerať práve s ním, prípadne Guilianou. Avšak za slovom si nestál, no a ak si diváci mysleli, že jeho konanie, ktoré farmári označili ako "s*ať si si do huby", bolo nanajvýš trápne... To ešte nevedeli, čo bude dokazovať v dueli!

Ako prvú disciplínu Saška zvolila takzvanú beťársku strunu, kde sa najprv museli dostať cez pohyblivé kladiny, potom zvesiť vrece a preniesť ho na vyznačené miesto. Hoci disciplína najprv vyzeral viac-menej vyrovnane, po chvíli sa začal Michal čoraz viac presadzovať a na svoje konto si napokon pripísal prvý víťazný bod.

Potom nasledovala známa "Popoluška" teda triedenie pomiešaných plodín. Tu ukázala šikovnejšie ruky Saška, ktorej výhodou boli drobné prsty. Zrnká rozdelila ako prvá a  skontrolovala si, či jej v miske nezostali aj iné plodiny, čo by pre ňu znamenalo stratu bodu. Rovnako ako prípad, ak by nejaké zrnko zostalo na zemi či na stole. 

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

To či je naozaj vytriedené všetko, vždy kontroluje moderátor. A urobil tak aj tentokrát. Lenže ešte keď Marek s kontrolou len začínal a obzeral si zem, Michal sa nahol cez Saškin stolík a hľadal chybu ako taký sup. No a aj sa mu to podarilo. Mišo ani nepočkal, kým si Marek začne obzerať stolík, urastený východniar sa už hlásil o slovo. 

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ale na stole je. Máš tam jedno, bohužiaľ. Na konci na stole v rožku, pozri sa. Prepáč, ale videl som to," hovoril s tónom trpiteľa, hoci chyby začal kontrolovať s Marekom, ktorý by si to určite všimol aj sám. Nehovoriac o tom, že získaný bod mu priniesol radosť a ak by nechcel, vôbec na to nemusel okamžite upozorniť a stačilo mu počkať.

 „To bolo úplne smiešne. A ešte ten tón, akože to nechce robiť. Fakt trápne. Opäť sa ukázal, že okolo chlapa ani nešiel, veď Marek by si to všimol aj sám, len on tam hneď potreboval riešiť jak bonzák, čo sa pred pánom učiteľom nevie dočkať, kedy niekoho práskne. A potom ešte, že prepáč Saška," smejú sa z Michala diváci. 

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Saška ale chybu naozaj urobila, a tak Michal získal aj druhý bod. Poslednou disciplínou bolo prenášanie guličiek v plastových rúrach. Keďže trubice boli pre Sašku ťažké, vôbec sa jej nedarilo, no Michal išiel ako píla a zakrátko preniesol všetky loptičky. Keď už mu zostávala iba jedna, zrazu sa zastavil a nepokračoval. „Poď Saši, dáš to," začal zrazu povzbudzovať svoju súperku. 

„Mišo a ty čo, čo sa deje," zaujímal sa Marek. „Veď chcem, aby aspoň jednu dala," vyjadril sa s postojom gentlemena. Lenže, zrejme si uvedomil, že na túto jeho formu mu po jeho predchádzajúcom konaní nikto nenaletí - ako farmári, tak diváci. Moderátor mu potom prikázal pokračovať a preniesť aj poslednú loptičku a tak si Michal pripísal posledný a zároveň víťazný bod.

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Marek mu potom pogratuloval, že sa stal víťazom duelu. „No, dajme tomu," povedal pričom opäť nasadil výraz umučenej srnky. „To, že som vyhral, som aj rád, ale aj nie som rád. Takže tak," vyjadril sa, z čoho bolo zjavné, že naráža na to, že vyhodil Sašku. Lenže - bola to jeho voľba a vybral si ju práve preto, aby sa na statok vrátil. A toto divadlo teda prišlo divákom opäť mimoriadne trápne. 

„Teraz akože ho to mrzí. Veď sám si ju vybral, lebo sa chcel vrátiť a ostatných sa bál. Tak načo to trápne predstavenie ešte na koniec. Mohol sa vrátiť alebo vypadnúť ako chlap. Už keď to bral tak, že je to hra, ten zmučený výraz na záver a akože sa neteší z výhry si naozaj mohol odpustiť," znie jeden z ďalších odkazov fanúšikov Farmy. 

Takýto TRÁPNY duel ešte
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

 

 

 

Viac o téme: FarmaDuelMichalSaška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu