Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Nadržaná Alex si omrkla Šimonov PENIS: Vzdala mu UZNANIE... TOTO si o ňom myslí!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Na markizáckej Farme bolo opäť poriadne horúco! A zrejme nikoho neprekvapí, že hýrenie na statku spustí poriadna dávka alkoholu, pričom jeho pôsobenie sa odrazí na rovno niekoľkých súťažiacich...

Alkoholové opojenie spôsobilo svoje aj v prípade Šimona a Alex. Tí sa k sebe mali ešte viac ako obyčajne, neustále padali vášnivé bozky a nevyhli sa ani téme prvého spoločného sexu. Ten ale dvojica stále odkladá. Pusinkám či nežným dotykom sa síce nebránia, no obaja sa zhodli na tom, že počas pôsobenia v hre nechcú pristúpiť k žiadnym sexuálnym hrátkam ani samotnému styku.

Dôvod je jednoduchý - ako Šimon, tak aj Alex vedia, že na statku sú kamery prítomné doslova všade a ani jednému z nich by sa nepáčilo, keby sa na ich intímnosti v televízii dívajú ako ich najbližší "vonku", tak ani diváci. Lenže, všetko sa začalo meniť v momente, kedy drobná blondnka uvidela nahého Šimona v kúpeľni. 

Nadržaná Alex si omrkla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

On aj Tamás práve absolvovali pravidelný očistný rituál, no a v miestnosti sa objavila aj Alex. A nedalo jej, aby si neobzrela Šimonovu pýchu. Pohľad na to, čo ukrýva pod boxerkami ju zjavne uspokojil a neváhala sa o tom rozhovoriť. „Nevidím na tom nič strašné… Tak som sa pozrela. Čo je na tom, sme spolu… Je krásny a teším sa na neho, keď budeme vonku spolu,“ tešila sa zo Šimonovho prirodzenia. 

Nadržaná Alex si omrkla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

A zdá sa, že pohľad naň a požitie alkoholu skutočne urobili svoje. Zaľúbenci sa totiž pod rúškom noci a  so zámienkou, že sa idú porozprávať, vybrali sa do lesa... Tam, kde nie sú kamery, nehovoriac o tom, že si zložili aj mikroporty. Ako to celé dopadlo a čo na to prísna Alica, ktorá takéto konanie neodpúšťa, uvidíte už dnes večer na Markíze!

Viac o téme: FarmaAlexŠimon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu