Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

FOTO Nový markizácky milionár: Úplne iný ako Honzík Novotný a... Pozrite na to TELO!

(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Přijmeš moji růži? To je jedna z legendárnych hlášok, ktorá je v našich končinách mnohým dobre známa. Preslávil ju podnikateľ Honzík Novotný, ktorý si v markizáckej šou Nevesta pre milionára hľadal ženu. Televízia sa po dlhých rokoch rozhodla tento program obnoviť. A svetu najnovšie predstavila muža, o ktorého sa súťažiace ženy pobijú.

Novým markizáckym ženíchom je 29-ročný Tomáš Tarr, ktorý žije v thajskom Bankoku, kde podniká v kreatívnom biznise. Pochádza zo Štúrova a jeho Instagram je plný záberov, ktoré zachytávajú jeho sexepíl. Nový markizácky ženích sa môže pochváliť vypracovanou postavou a tehličkami na bruchu. 

 

Kým jeho predchodca - Honzík Novotný - bol typ elegána s modrými očami, Tomáš je tmavší typ a niet pochýb, že by sa uchytil aj ako model. 

„Viaceré moje vzťahy v zahraničí stroskotali práve na kultúrnych rozdieloch či rozdielnej mentalite žien, na akú som bol dovtedy zvyknutý,” priznal v rozhovore pre markiza.sk Tomáš. „Nájsť si v tomto hektickom období môjho života dievča zo Slovenska, s ktorým budem mať veľa spoločného a s ktorým môžem zdieľať svoje hodnoty a zápal pre prácu, bola pre mňa motivácia, ktorá v rozhodovaní jednoznačne zvíťazila,” dodal.  

Šou Ruža pre nevestu by sa mala na obrazovkách Markízy objaviť už čoskoro. Tomáš sa postupne zoznámi s 18 ženami, z ktorých si bude vyberať tú pravú. Ako tvorcovia prezradili, väčšia časť šou sa bude odohrávať v Turecku, moderátorom projektu je Krištof Králik. 

Viac o téme: Ruža pre NevestuTomáš Tarr
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu