Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Diváci sa obuli do Markízy: V novej šou je MINIMUM Slovákov… Televízia REAGUJE!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sme informovali o tom, že ďalšia séria šou Survivor Česko & Slovensko, ktorá odštartuje už onedlho, rozprúdila veľké vášne. Dôvodom bolo to, že počas tejto sezóny bude absentovať slovenský moderátor, no a súboj o prežitie v opustenej divočine bude pod taktovkou jediného muža - ostrieľaného českého moderátora Ondřeja Novotného. Ale to zďaleka nie je všetko, čo fanúšikov rozladilo..

Minulý rok bol Ondřej Novotný vo dvojici s Martinom Šmahelom, tomu však už Markíza šancu nedala a fanúšikovia netrpezlivo očakávali, kto ho nahradí. Avšak ukázalo sa, že druhý moderátor skrátka nebude. To, že hlavnou tvárou Survivora zostáva Ondřej, ktorý je absolútnym profíkom, je síce mimoriadne pozitívna správa, avšak divákom prekáža, že Slovensko opäť ťahá za kratší koniec.

„Veď aj v Love Island moderuje len česká moderátorka, mali sme tam aj menej súťažiacich," napísala v diskusii k moderátorom jedna z nespokojných diváčok, no a neskôr sa pridali ďalší, ktorí si všimli, že hoci televízia predstavila už väčšinu súťažiacich, ktorí sa budú snažiť o prežitie, Slovákov je akosi málo a scenár z Love Island sa zrejme zopakuje. 

Diváci sa obuli do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Doteraz ich predstavili 12 a z nich sú iba dvaja Slováci, ak dobre rátam," napísala pani Iveta. Aktuálne už je súťažiacich 16, no kým za českú stranu sú v hre rôzne známe osobnosti, z tých naších je tam zatiaľ jediné "celebritné" meno - a to Filip Jánoš alias Fifqo, ktorý vyhral poslednú sériu Farmy. 

Diváci sa obuli do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Z bližšie nešpecifikovaných detailov ohľadom ďalších súťažiach síce jednoznačne nemožno určiť, kto pochádza zo Slovenska a kto z Česka, no keď si človek odpočíta známe osobnosti a krstné mená, ktoré vyslovene znejú česky, je jasné, že počet účasntíkov z našej krajiny je zatiaľ... No, pomerne biedny. 

My sme preto oslovili televíziu Markíza s tým, či je aktuálne už zverejnená 16-ka súťažiacich konečná alebo je možné, že sa tento (ne)pomer ešte trošku dorovná. „V najbližších dňoch odhalíme ďalšie mená účinkujúcich šou Survivor Česko & Slovensko, medzi ktorými budú aj ďalší Slováci," povedla pre Telkáč Andrej Slaninka - PR manažér šou Survivor. 

Diváci sa obuli do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: MarkízaSurvivor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu