Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

DRSNÝ SÚBOJ Markízy a JOJky: Kašlú na prázdniny... Náhla zmena plánov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ, TV Markíza)

BRATISLAVA - Boj o diváka sa začína! Vyzerá tak, že slovenské televízie sa nevedia dočkať štartu jesennej vysielacej štruktúry. Svoje silné zbrane, rozumej najobľúbenejšie seriály, totiž zaradia do vysielania ešte v čase, keď ľudia dovolenkujú.

Televízne prázdniny sa skončia o čosi skôr! Hoci bolo kedysi bežné, že televízie štartovali ťažiskové projekty a sérié obľúbených seriálov až v septembri, TV Joj minulý rok predbehla konkurenciu a ďalšiu sériu Nemocnice spustila 30. augusta. 

Ako informuje mediaboom.sk, tento rok si chcela dať ešte väčší náskok a prvú časť ďalšej série Nemocnice si diváci budú môcť pozrieť už v utorok - 22. augusta o 20:35. Do deja vstupujú nové postavy a nové osudy, takže televízia si od toho sľubovala, že divákov to zaujme natoľko, že budú mať nad kokurenčným Dunajom výhodu. Avšak...

DRSNÝ SÚBOJ Markízy a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

V Záhorskej Bystrici sa na to rozhodli zareagovať. Podľa informácií mediaboom.sk návrat seriálu Dunaj, k vašim službám expresne urýchli. Hoci sa ďalšia séria mala začať vysielať až začiatkom septembra, dnes je všetko inak. Ak tipujete, že si nové časti seriálu Dunaj, k vašim službám budete môcť vychutnať už v utorok - 22. augusta o 20:30, tipujete správne. 

DRSNÝ SÚBOJ Markízy a
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tak čo, ktorému seriálu dáte prednosť? 

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu