Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Koleník vyvolal obrovské vášne: TAKTO ste ho predtým nevideli... To už čo je?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ján Koleník patrí medzi našich najúspešnejších hercov, no a diváci ho nemilujú len pre jeho obrovskú charizmu, ale aj nesmierny herecký talent. Ten opäť predviedol aj v seriáli Dunaj, k vašim službám, kde stvárňuje rolu esesáka Waltera Klausa. Jeho výkony (nielen) v tomto seriáli boli vždy famózne, ale... Diváci teraz doslova zamrzli. TAKTO ste ho ešte nevideli!

V posledných epizódach do deja vstúpilo ochorenie, ktoré bolo v čase obdobia, kedy sa seriál odohráva, naozaj obrovským problémom a podľahlo mu mnoho detí. Zákerný "záškrt" sa nevyhol ani Dunaju, no a, bohužiaľ, podľahol mu aj Klausov a Helgin synček. Zdrvení manželia smrť svojho syna Wolfiho niesli veľmi ťažko. 

Obaja sa absolútne zrútili a Klaus sa začal správať ako neriadená strela. V nemocnici sa povyhrážal doktorke Šarlote, ktorá sa chlapčeka snažila vyliečiť, no a svoju frustráciu si vybíja v podstate na každom, kto mu príde pod ruku. Po smrti synčeka sa snažil napätie uvoľniť v kabarete, tam sa však napokon opil a predviedol poriadny výstup. Na manažérku dokonca podgurážený kričal, aby mu okamžite priviedla Evu Dušekovú, ktorá bola jeho milenkou. 

Koleník vyvolal obrovské vášne:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Celá táto scéna je mimoriadne vypätá a emotívna, no a Ján Koleník sa svojej role zhostil tak dokonale, že diváci mali absolútne zimomriavky, keďže v žiadnej podobnej scéne ho doteraz nevideli. A svoj hold mu vzdali aj prostredníctvom obrovského množstva nadšených komentárov. 

„Až ma z toho Waltera striaslo, ten Koleník to zahral na "pána", bravo ! TOP herec," napísala pani Helena. „Tomuto sa povie PÁN herec. Nesmierne nadaný, všestranný, úžasný výkon," odkázal  Jankovi Koleníkovi ďalší divák. „Je to herecká špička, tú scénu som si pozrela niekoľkokrát. Zahral to absolútne dokonale," nešetrila chválou pani Dagmar. A čo vy, ste z výkonu Jána Koleníka nadšený rovnako, ako ostatní fanúšikovia seriálu? 

 

Viac o téme: Ján KoleníkDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu