Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sviatočné novinky: Aha, aké vianočné filmy máme tento rok pod stromčekom

Christmas Chronicles 2 Zobraziť galériu (2)
Christmas Chronicles 2 (Zdroj: Netflix)

Okrem klasických sviatočných filmov si každoročne užívame aj vianočné novinky. Čo priniesla tohtoročná zimná sezóna?

Holidate

Aj vianočné sviatky potrebujú dobrú komédiu, napríklad aj túto, ktorá vyšla z dielne Netflixu. Sloane (Emma Roberts) je znechutená tým, že jej rodina neustále pripomína, aby si niekoho našla. Jackson (Luke Bracey) zase zo svojej schopnosti vybrať si vždy to najhoršie možné rande. Preto po náhodnom stretnutí a po obzvlášť hrozných vianočných sviatkoch uzatvoria dohodu, že ďalšie nasledujúce sviatky strávia spolu ako dvojica. Zabránia tak otravným rečiam príbuzných a vyhnú sa neželaným príveskom. Nevedia však zabrániť tomu, aby šlo len o platonické randenie.


Mohlo by vás zaujímať: Aj vám pri pozeraní vianočných filmov vadí jedna zásadná vec? Rozhodne nie ste sami


Jingle Jangle: A Christmas Journey

Za zmienku stojí aj vianočný muzikál s držiteľom Oscara Forestom Whitakerom v hlavnej úlohe. Ten sa predviedol ako Jeronicus Jangle - dlhoročný výrobca hračiek. Musí spojiť sily so svojou vnučkou, aby obnovil svoj obchod a zašlú slávu. Okrem chytľavých melódií sa môžeme tešiť z kopy známych mien, napríklad Keegan-Michael Key, Hugh Bonneville, Phylicia Rashad a Ricky Martin.

The Christmas Chronicles 2

Krásny príbeh z vianočnej kroniky z roku 2018 má pokračovanie, v ktorom opäť Kurt Russell dokazuje, že sa pre rolu Santa Clausa narodil. Ako jednotka na konci naznačila, v tejto časti si naplno užijeme aj očarujúcu pani Clausovú v podaní Goldie Hawn. V dvojke sa síce objaví súrodenecká dvojica, no vianočné dobrodružstvo si tentokrát užije len Kate. Opäť ide o veľmi milý príbeh s vtipnými situáciami, ktoré pobavia nielen deti, ale aj dospelých.


Mohlo by vás zaujímať: VIDEO Sviatočný odpad: Horšie vianočné filmy azda ani neexistujú!


Happiest Season

Je dosť netradičné, aby sa dej mainstreamového filmu točil okolo lesbického páru, nevraviac o vianočných filmoch. Happiest Season z dielne Hulu sa však určite zaradí k tým sviatočným snímkam, ktoré si radi pozrieme aj znovu. Harper a Abby tvoria pár, no hrozí, že Vianoce nestrávia spolu. Nakoniec sa rozhodnú prežiť sviatky u rodiny Harper, kde ju chce Abby požiadať o ruku. U nich doma však nikto netuší o sexuálnej orientácii dokonalej dcéry... 


Mohlo by vás zaujímať: Sviatočné nepríjemnosti: Neuveríte, čo všetko potrápilo tvorcov vianočných filmov


The Princess Switch: Switched Again

Rok 2018 priniesol herečku Vanessu Hudgens dvakrát v jednom vianočnom filme, tento rok si ju užijeme až trikrát. Nebude to však trikrát milá osoba, musíme totiž počítať aj so vzdialenou nepríjemnou sesternicou. Opäť dôjde k očakávanej výmene hlavných postáv, ktorá ale nemusí dopadnúť tak šťastne, ako tomu bolo v prvej časti.

Viac o téme: HolidateThe Christmas ChronicleJingle JangleHappiest Season
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu