Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Washington prehral, hoci Fehérváry skóroval: Cesta do repre otvorená

(Zdroj: TASR/AP Photo/Karl B DeBlaker)

Hokejisti New York Rangers postúpili do semifinále Východnej konferencie zámorskej NHL. Vo štvrtom štvrťfinále zdolali Washington 4:2 a sériu vyhrali v najkratšom možnom čase.

Obranca Capitals Martin Fehérváry, ktorý strelil jeden gól, tak môže posilniť slovenskú reprezentáciu na majstrovstvách sveta.
      Dvadsaťštyriročný zadák vyrovnal v 15. minúte svojim druhým gólom v play off na 1:1 a Washington sa dotiahol v prostrednej časti aj na 2:2. V úvode tretieho dejstva však poslal hostí opäť do vedenia Artemij Panarin a v poslednej minúte spečatil postup Rangers do prázdnej bránky Jack Roslovic. Fehérváry nastúpil vo všetkých štyroch dueloch play off s bilanciou dva góly a jedna asistencia.
      Colorado Avalanche vyhralo vo štvrtom zápase štvrťfinále Západnej konferencie nad Winnipegom Jets 5:1 a v sérii vedie už 3:1. Na triumfe sa podieľal troma gólmi ruský útočník Valerij Ničuškin. Brankár Alexander Georgiev mal 26 úspešných zákrokov. Jeden krok od postupu sú aj hráči Vancouveru, ktorí v noci na pondelok vyhrali v Nashville 4:3 po predĺžení. V ňom rozhodol Elias Lindholm, prvé tri góly hostí strelil Brock Boeser.

Viac o téme: NHLHokejNY Rangers
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu