Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Markíza POTRESTALA drzú Alex: TOTO len tak ľahko nepredýcha… Giuliana bude mať v dueli VEĽKÚ VÝHODU!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už včera sme písali o tom, že Alex Minárková na Farme drzo porušila pravidlá, keď počas v noci v duelantskej chatke niekoľkokrát opustila svoje miesto a išla za ostatnými farmármi do ich príbytku, pričom s nimi veselo debatovala - akoby to duelanti nemali prísne zakázané a nebolo jej jasné, že všade nad ňou sú kamery. Jej nerešpektovanie pravidiel dokonca vyústilo do toho, že za ňou prišli členovia štábu. No a teraz je jasné, aký ju pre jej tvrdohlavosť postihne trest!

Alex vyšla z domčeku počas noci viackrát, rovnaká situácia sa opakovala aj na druhý deň doobeda. Medzi farmárov sa preto museli vydať členovia štábu, ktorí osobne dohliadali na to, aby Alex už duelantskú chatku neopustila. A ona si z toho ešte robila srandu. „Mám SBS-ku," kričala so smiechom na ostatných farmárov. 

Markíza POTRESTALA drzú Alex:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

To že mladá blondínka si zavarila poriadny problém, bolo jasné už z vyjadrení ostatných súťažiacich v upútavke. „To ale Alex poj**ala trošku," vyjadrila sa Dagmar pred Mafi a poriadne prekvapený bol aj Michal. „Toto tu ešte nebolo," povedal šokovaný pred kamerou. 

Markíza POTRESTALA drzú Alex:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

A teraz je už jasné že trest skutočne Alex neminie a svoj disrešpekt voči pravidlám si odnesie rovno počas duelu s Giulianou. Ako druhá duelantka mala Alex nárok vyberať si poradie disciplín, čím by proti svojej súperke získala naozaj obrovskú výhodu. Lenže teraz bude všetko inak. 

Televízia Markíza totiž pred dnešným duelom na svojom webe zverejnila, že pre porušenie pravidiel pripadne táto výhoda vytešenej Giulianie. A Alex z toho vôbec nebude nadšená. Práve naopak. Po tejto správe, ktorú jej oznámi Marek Fašiang, sa dokonca naštvaná opäť vyberie medzi farmárov. No a ako to celé dopadne uvidíme v duelovej epizóde už dnes večer na Markíze! 

Markíza POTRESTALA drzú Alex:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaDuelAlex MinárikováGiuliana
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu