Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Šokujúce detstvo násilníka z Markízy: Otec mu bodal matku priamo pred jeho očami!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Médiá v týchto dňoch plnili šokujúce zistenia týkajúce sa Tomyho Kottyho, ktorý pôsobil ako moderátor v markzáckej relácii Farma X-tra a objavoval sa aj v relácii Bez ruže. Ten sa dopustil násilia na svojej partnerke Ráchel a ako vyšlo najavo, ona nebola jeho jedinou obeťou. Zarážajúce na celom prípade je, že samotný Tomy si peklom zvaným domáce násilie sám prešiel. Jeho otec bol totiž tyran.

O traumách z detstva hovoril Tomy Kotty, keď bol hosťom v podcaste s názvom Na gauči s Nasklee„S odstupom času si viem vydedukovať, prečo som taký, aký som. Mal som extrémne nestabilnú rodinu,” uviedol počas rozhovoru hudobník a moderátor, ktorému bol vždy blízky kontroverzný imidž a výstredné správanie. 

„Moje detstvo bola moja najhoršia skúsenosť. Pamätám si z neho bitky, alkohol, problémy, utekanie z domu, bol som bicí mech pre svojho otca. Mama bola ustráchaný človek, ktorý od toho akoby nechcel odísť,” pokračoval v rozprávaní Tomy, ktorý nastúpil na liečenie. 

Z jeho ďalších vyjadrení človeku až behá mráz po chrbte. „V tomto ma to doje*alo asi najviac. U nás to nebolo tak, že si prišiel domov a dostal 4 facky. Ja som prišiel domov a kvôli nejakému malému problému mi tatko dopichal mamu nožom predo mnou a to sa dialo nonstop,”  šokoval bolestnými spomienkami 32-ročný umelec. „V tej hlave ti to potom zostane tak, že je to asi v poriadku, že takto asi žijú všetci,” dodal Kotty. Jeho hrozné detstvo samozrejme nijako neospravedlňuje činy, ktorých sa sám dopustil. 

Tomy Kotty a Ráchel
Zobraziť galériu (3)
Tomy Kotty a Ráchel  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu