Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Majka Demitrová je opäť šťastná: Vianoce trávila so známym advokátom!

(Zdroj: Profimedia)

TRENČÍN - Tragické úmrtie hokejistu Pavla Demitru (†36) v roku 2011 zasiahlo celé Slovensko, no najviac jeho najbližších - manželku Máriu (46) a ich dve spoločné deti Lucasa (20) a Zaru (18). Odvtedy sa o žiadnom mužovi v živote vdovy Majky nevedelo a sama si svoje súkromie prísne stráži. Aktuálne sa však zdá, že je opäť zamilovaná. Vianoce totiž trávila so známym advokátom!

Legendárny slovenský útočník Pavol Demitra zomrel 7. septembra 2011 pri páde lietadla v ruskom Jaroslavli. Od tragédie uplynulo dlhých 12 rokov, no o žiadnom inom mužovi v živote vdovy Majky sa doteraz nevedelo. Sama však tvrdila, že sa chce posunúť ďalej. 

„Minulosťou sa už nechcem živiť, malo by sa to nechať tak. Je to už desať rokov. Žijem so synom Lucasom a dcérkou Zarou, a či niekoho mám? O svojom súkromí nechcem hovoriť,“ povedala pred dvomi rokmi pre magazín Eva s tým, že so smrťou svojho manžela sa vyrovnávala dlhé roky. 

No ako informuje šport24, zdá sa, že Majka je konečne opäť šťastná. Spomínanému portálu sa totiž Demitrovú podarilo vyfotiť priamo na Štedrý deň v spoločnosti známenho právnika Petra Baka. O tom, že majú k sebe blízko, svedčí fakt, že sa dvojica držala za ruky a právnik trávil v Trenčíne v dome Demitrovcov najkrajšie sviatky roka. 

Viac o téme: Pavol DemitraMajka DemitrováPeter Baka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu