Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mačkáš mi hada, deb*le! Jana zo Zámeny manželiek je SPÄŤ: Aha, ako sa ZMENILA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Youtube)

PRAHA - Keď sa blondínka Jana objavila v roku 2017 v českej Zámene manželiek, ešte dlho si z nej diváci uťahovali. Jej hláška "Mačkáš mi hada, deb*le" sa stala doslova legendárnou a dodnes sa na nej mnohí smejú. Odvtedy uplynulo 7 rokov a kontroverzná chovateľka sa na obrazovkách objavila opäť... Aha, ako sa zmenila!

Niektoré hlášky z televíznych reality šou sa zapíšu do pamäti divákov natoľko, že sú aj po rokoch zdrojom zábavy. Takýmto prípadom bola aj veta blondínky Jany v českej verzii šou Zámena manželiek. Tá bola vášnivou chovateľkou a keď sa k nej chcel jej partner pritúliť, zahlásila: "Mačkáš mi hada, deb*le!"

Mačkáš mi hada, deb*le!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Vtedy sa písal rok 2017... Uplynulo 7 rokov a autorka nezabudnuteľnej vety sa v Zámene manželiek objavila opäť. Tentokrát však nie ako "náhradná manželka", ale ako hosť. A český web eXtra.cz zistil, ako sa jej od čias televíznej slávy zmenil život. „Zmenilo sa u mňa hlavne to, že som sa zbavila toho človeka. Bolo mi jedno, čo si o mne kto myslí, pretože v mojich stopách nejdem. Ale hlavné fakt bolo, že som sa ho zbavila,“ prezradila, čím narážala na svojho vtedajšieho partnera. 

Mačkáš mi hada, deb*le!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Nova)

Zaspomínala si tiež, že na legendárne stretnutie s partnerom a vymenenou manželkou dorazila pdo vplyvom omamných látok. „Ja som v Prahe sadla do toho auta, pekne som si šňupla a zapila som to Bechrom. Pri tej reštaurácii som potom len vypadla z auta. Oni priebežne zdieľali nejaké fotky, ako spolu majú techtle mechtle, potom sme na to prišli s Tomášom a to bola posledná kvapka. Zistila som, že Sabila spala v mojej posteli,“ šokovala Jana. 

Po Zámene manželiek sa potom na čas dala dokopy s vymeneným manželom. Dlho však pár netvorili. A čo je s jej hadom? „Mačkaný had už nežije, ale má svoj pekný hrobček,“ prezradila. Aj tentokrát však prišla pred kamery s hadom... Novým.

Viac o téme: Zámena manželiek
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu