Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Záhadné TV TIPY: Čaká vás akcia i mágia... Koncom týždňa budete musieť vyriešiť vraždu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/MovieClips Classic Trailers)

Tento týždeň bude nabitý akčnými filmami, mágiou, ale aj nebezpečnými predátormi... Stačí si len vybrať. Koniec týždňa sa bude niesť v duchu záhadnej vraždy, ktorú budete musieť spolu s detektívom vyriešiť.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Kingsman: Tajná služba

Tajní agenti organizácie Kingsman nepotrebujú mať na konci svojich mien žiadne nuly. Táto špionážna služba je oproti iným britským službám mimovládna a pochopiteľne supertajná. Počet ich agentov je pevne daný a za každého, ktorý odišiel väčšinou nedobrovoľne a bolestne, nastúpi starostlivo vycvičený a otestovaný nováčik, ktorého odporučí niektorí z agentov v službe. Práve vďaka tomu sa do systému dostávajú hlavne synovia významných rodín. Výnimkou z pravidla sa stane až Garry...

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Po stopách zabijaka

Skupina novinárov sa vydá do Južnej Afriky po stopách 10-metrového krokodíla - ľudožrúta, ktorý ohrozuje miestnych obyvateľov. Ich cieľom je dostať netvora živého. Producent Tim Freeman, kameraman Steven Johnson a zvyšok ich tímu však netuší, že v okamihu, keď sa vydávajú na nebezpečnú cestu proti prúdu pralesnej rieky, hrozí im dvojaké nebezpečenstvo. 

STREDA 20:30 Dajto - Ja, legenda

Robert Neville je brilantný vedec. Ani jemu sa však nepodarilo zabrániť šíreniu desivého, ľuďmi vyvinutého vírusu, ktorý je nezastaviteľný a nevyliečiteľný a mení ľudí na krvilačné beštie. Neville, z neznámeho dôvodu imúnny, je teraz posledným nenakazeným živým človekom v New Yorku... a možno aj na celom svete. To sa však čoskoro zmení...

ŠTVRTOK 21:35 HBO - V dobrej spoločnosti 

Charizmatický workoholik Dan, 49-ročný marketingový riaditeľ istého vydavateľstva, sa nedokáže vyrovnať s tým, že ho po rokoch vo vrcholnej funkcii degradovali. Jeho nadriadeným sa navyše stal len 26-ročný ambiciózny expert na moderné vedenie Carter, ktorý by pokojne mohol byť jeho synom! Ich počiatočná vzájomná antipatia sa síce časom zmení na neobvyklé priateľstvo, no zakrátko bude vystavené náročnej skúške.

PIATOK 20:35 JOJ - Vládkyňa zla 2

Zlo nikdy nevyzeralo tak dobre. Prešlo päť rokov. Kráľovná čiernej mágie Zloriana žije spokojne a jej krstná dcéra Aurora pomaly dospieva. Ich vzťah zrodený zo zrady a nenávisti sa zlepšuje a prehlbuje. 

SOBOTA 20:00 HBO - Gravitácia

Šesť mesiacov strávila intenzívnym tréningom. Rovnako precízne pracovala s režisérom. Každú jednu scénu do detailov preberali a skúšali. Aj jej výkon bol nominovaný na Oscara. V hlavných úlohách Sandra Bullock a George Clooney.

23:00 Markíza - Podfukár

Nicky je stelesnením šarmu a pohody, je to dokonale nenápadný a racionálny podvodník. Len sa k nemu nesmiete otočiť chrbtom a ani na sekundu sa od neho nechať rozptýliť. Jess je nádherná mladá žena s koketnými blond vlasmi a pôvabnými bokmi, ktorá sa chce zapojiť do rozbehnutého podfuku. Má k tomu všetky predpoklady, no je neskúsená. Potrebuje len, aby jej Nicky ukázal tie správne triky.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Na nože

Svojrázny detektív vyšetruje smrť patriarchu výstrednej rodiny. Rozpletá zamotanú sieť tajomstiev a lží okolo smrti úspešného spisovateľa kriminálnych románov a členov jeho rozhádanej rodiny. Ako sa skončí vyšetrovanie záhadnej smrti tajomného spisovateľa, keď sú všetci v jeho okolí podozriví? Svojrázny detektív pristupuje k riešeniu prípadu po svojom, ale vyšetrovanie členov výstrednej rodiny sa ukáže byť komplikovanejšie, než sa na prvý pohľad zdalo. 

Viac o téme: Will Smith Daniel CraigAngelina JolieChris Evans
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu