Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Horúce TV TIPY: Tento týždeň sa môžete tešiť na objavovanie sexuality, neveru či striptérov

(Zdroj: YouTube/totalfilm.cz)

Týždeň odštartuje tínedžerská klasika. Ako príjmu Simonovi rovesníci, že je gay? Nenechajte si ujsť ani ako vyzerá Nevera po slovensky, či Magic Mike: Bez nohavíc.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Ja, Simon

Všetci chcú prežiť veľký ľúbostný príbeh. Simon Spier však skrýva pred svojou rodinou, priateľmi a spolužiakmi veľké tajomstvo. Keď je ohrozené, musí sa postaviť celému svetu a vyrovnať sa so svojou identitou. Všetci túžia po veľkej láske. Ale pre Simona je to komplikované - nikto totiž nevie, že je gay, a on zase netuší, kto je ten anonymný spolužiak, ktorý s ním flirtuje cez počítač. 

UTOROK 20:30 Dajto - Ready Player One: Hra začína

Keď tvorca rozsiahleho sveta virtuálnej reality zvaného OASIS zomrie, zanechá svoje nesmierne bohatstvo prvému človeku, ktorý nájde Veľkonočné vajíčko ukryté niekde v OASIS. Odštartuje tak zbesilý závod, ktorý pohltí celý svet.

STREDA 20:00 HBO - Tom a Jerry

Jedni z najobľúbenejších rivalov všetkých čias sa znova objavujú na scéne, keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela v Manhattane, kde práve prebieha svadba storočia. Jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Hon kocúra a myši vzápätí skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel.

ŠTVRTOK 20:30 Jednotka - Nevera po slovensky

Život lesných robotníkov je síce možno zdravý, ale aj trochu nudný. Všade samí chlapi alebo stromy. A títo chlapi sú v plnej sile. Niet sa čomu čudovať, keď sa príchod sezónnych robotníčok pre ne stane vítaným rozptýlením. 

PIATOK 20:35 JOJ - Podfukárky

Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých milujú dve bláznivé podfukárky - ženy, ktoré rady pripravujú mužov o peniaze. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Čo sme komu urobili?

Claude a Marie Verneuilovci sú provinčnými milovníkmi starého dobrého Francúzska, silne veriaci katolíci a vo svojom okolí patria medzi vážených občanov. Dnešná doba ale Verneuilovcov konfrontuje s mnohými vecami, ktoré rozhodne nie sú podľa ich gusta, napríklad s multikultúrnou a náboženskou toleranciou a s podobnými dnešnými výmyslami. Prvá dcéra si totiž vzala moslima, druhá Žida a tretia sa vydáva za Číňana, skúste si potom predstaviť ako vyzerá v tejto zostave veľké rodinné stretnutie na Vianoce. 

NEDEĽA 20:30 JOJ Plus - Magic Mike: Bez nohavíc

Vo svojom filme režisér Steven Soderbergh otváre dvere do sveta mužských striptérov. Film je inšpirovaný skúsenosťami Channinga Tatuma z doby, kedy pracoval ako striptér a o svojej hereckej kariére len sníval. Tatum však vo filme nehrá sám seba, ale svojho staršieho radcu Mika. 

Viac o téme: TV tipyTom a JerryReady Player OnePodfukárkyJa Simon
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu