Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Akčné TV TIPY: Toto bude divoká jazda! Čaká vás koniec sveta, temné pohorie a legendárny Matrix

(Zdroj: YouTube/Warner Bros. Pictures)

Tento týždeň bude nabitý akciou. V hlavnej úlohe sa predstaví mnoho skvelých hercov. Čaká nás príbeh o konci sveta, Trhlina, kde preskúmajú tajomný Tribeč, no vychutnať si môžete aj príbeh o Eltonovi Johnovi. V závere sa môžete tešiť na pokračovanie legendárnej trilógie.

PONDELOK 22:00 Markíza - After: Sľub

Tessa vie, že by na Hardina po tom všetkom mala zabudnúť, ale niečo ju k nemu stále ťahá. Hardin nie je zvyknutý sa niekomu prispôsobovať, ale kvôli Tesse sa chce zmeniť. Dokáže sa však zmeniť natoľko, aby mu Tessa dala ešte šancu?

UTOROK 22:30 JOJ - Trhlina

Nezamestnaný absolvent vysokej školy Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribe, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Preto sa s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom rozhodne pohorie preskúmať.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Greenland: Posledný úkryt

Ľudstvo sa snaží prežiť a zachrániť sa pred ničivou kométou, ktorá sa nezadržateľne rúti k Zemi. John a jeho rodina mali to šťastie, že im pípla správa. Boli medzi stovkami vybraných, ktorí sa mali dostať na posledné bezpečné miesto na zemeguli. Kvôli liekom sa však musí vrátiť späť to auta, čím sa celá cesta komplikuje. A to ešte viac po tom, čo sú miesta tajných krytov odhalené.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Nezastaviteľní

Denzel Washington a Mark Wahlberg sa predstavia v akčnej snímke 2 Guns v úlohách agentov, ktorí sa spoločne ocitnú na úteku pred zákonom. Ich spojenectvo má však malý háčik. Ani jeden z nich netuší, že ten druhý je tajný federálny agent. 

PIATOK 21:40 JOJ - Rocketman

Epický muzikál Rocketman zachytáva neuveriteľný osud Eltona Johna a zlomové okamihy jeho života, sleduje úžasnú cestu umelcovej premeny z nesmelého začínajúceho klaviristu Reginalda Dwighta na svetovú superstar Eltona Johna. 

SOBOTA 20:35 JOJ - Lucy

Lucy je typická "blondína", ktorá sa vždy zamiluje so toho najväčšieho podliaka v okolí. Ten posledný ju zatiahol do obchodu s drogami. Kým sa stihne poriadne rozhliadnuť má v bruchu zašitý balíček obsahujúci extrémne silnú syntetickú drogu, ktorý má prepašovať do Európy. Teda pokiaľ chce prežiť. Nešťastná náhoda alebo skôr brutalita strážcov, ktorí ju majú strážiť pred odletom zapríčinia, že sa zásielka roztrhne a obsah sa začne vstrebávať do jej tela. Okamžite zistí, že ide o výnimočnú drogu. 

22:20 JOJ - Všetko najhoršie

Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kde by ste prežívali ten istý deň, stále dokola? A práve na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci zakaždým niekto zabil? Presne to sa stalo vysokoškoláčke, ktorej život sa úplne zmenil a musela sa zo slučky vymaniť. 

NEDEĽA 20:00 HBO - Matrix Ressurection

Už takmer dvadsať rokov žije Neo zdanlivo pokojný život ako Thomas Anderson v San Franciscu. Navštevuje terapeuta, ktorý mu predpisuje modré tabletky. Stretáva každý deň Trinity, ale navzájom sa nespoznávajú. Jedného dňa narazí na Morphea, ktorý mu ponúkne červenú pilulku, aby znovu otvoril svoju myseľ Matrixu, ktorú pred ním toľké roky skrývali. 

Viac o téme: Keanu ReevesMatrixTrhlina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu