Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Škandál herca z filmu Sám doma: Škrtil frajerku, lebo... Jeho autogramy rozdávala zadarmo!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: 20th Century Fox)

LOS ANGELES - Poriadne si zavaril! Meno Devin Ratray (45) síce verejnosti nie je až také známe, avšak keď sa povie Buzz McCallister, každý si vybaví nie príliš sympatického brata Kevina z kultovej komédie Sám doma. Zhruba pred rokom plnil stránky bulváru v súvislosti so škandálom, ktorý si v období Vianoc vyrobil. Herec totiž skončil za mrežami kvôli domácemu násiliu.

Komédie Sám doma, či Sám doma 2: Stratený v New Yorku sú počiny, bez ktorých si mnohí už Vianoce jednoducho nevedia predstaviť. Rok čo rok si sadajú k televíznym obrazovkám, aby sa opäť pobavili na tom, ako si Kevin poradí s dvojicou banditov. 


Vianoce bez Kevina? Neexistuje! KVÍZ o kultovom filme Sám doma určite zvládne každý


V období Vianoc sa viaceré médiá sústredia aj na to, ako hviezdy účinkujúce v tomto počine dnes vyzerajú, či ako žijú. Herec Devin Ratray, ktorý stvárnil Kevinovho brata Buzza, si počas tých minuloročných užil pozornosti až-až. 

 Devin Ratray
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Za všetko môže škandál, keď údajne surovo napadol svoju, dnes už bývalú, partnerku. Nahnevať ho malo to, že dala dvom jeho fanúšičkám fotku s jeho podpisom bez toho, aby si za to vypýtala peniaze. 

Dvojica bola na istom spoločenskom podujatí a potom sa presunuli do hotela, kde vraj nezostalo len pri hádke. Herec mal dokonca svoju frajerku škrtiť a kričal, že zomrie. Z jeho zovretia sa žena dostala tak, že ho uhryzla a začala kričať o pomoc. Z izby sa jej napokon podarilo utiecť. 

Devin Ratray sa potom sám prihlásil na polícii. Prepustili ho na kauciu vo výške 25-tisíc dolárov. Všetky obvinenia týkajúce sa útoku a škrtenia začal krátko na to popierať. 

Pozrite si SÁM DOMA 2: STRATENÝ V NEW YORKU dnes večer o 20:00 na Jojke. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu