Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jojka odvysielala 1. časť Geissenovcov na Slovensku: Diváci sú v šoku… TOTO čakal málokto!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Keď Geissenovci minulý rok zavítali aj so svojou šou na Slovensko, fanúšikovia sa tešili, no zároveň mali obavy, ako bude naša krajina vykreslená vo svete. V stredu večer televízia Joj odvysielala prvú časť ich pobytu u nás. A Slováci zostali milo prekvapení... Takéto reakcie od slávnej rodinky nečakali!

To bude hanbaaa! Toto si zrejme povedal každý, kto si v stredu večer sadol pred televízne obrazovky a naladil Jojku. Tá totiž odvysielala prvú časť šou Geissenovci-Ťažký život milionárov, ktorá sa natáčala na Slovensku. Slávna rodinka vtedy prišla do našej malebnej krajinky na osobné pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. 

Jojka odvysielala 1. časť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

A hoci má kontroverzná rodina u nás obrovský zástup fanúšikov, mnohí sa obávali, čo z tohto celého vznikne. Geissenovci sú totiž známi svojou prostorekosťou a zvykom hovoriť všetko bez zbytočných príkras. Niet preto divu, že sa Slováci obávali, že slávna rodinka, ktorá je zvyknutá na ten najväčší prepych, našu krajinu pred svetom poníži. 

No už po prvej časti bolo jasné, že obavy boli zbytočné, z čoho boli príjemne prekvapení aj samotní diváci. „Zatiaľ super, Slovensko sa prezentuje ako top krajina,“ zhodnotil Milan. „Super, pobavila som sa a teším sa na ďalšiu časť,” napísala ďalší komentujúci a pridal sa ďalší: „Náhodou v pohode boli, aj vtipné to bolo.“ Ďalšiu časť Geissenovcov na Slovensku odvysiela Jojka už v stredu o 20:35.

Jojka odvysielala 1. časť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Geissenovci-Ťaký život milionárov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu