Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Školáčka zo Slovenska vyrazila Carmen dych: Na stretnutie s ňou Geissenovci nezabudnú!

(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Už dnes večer na obrazovkách TV Joj štartuje špeciál s názvom Geissenovci na Slovensku. Z upútaviek je zrejme, že pracháči vôbec netušili, že sú v našich končinách takí obľúbení a majú tu množstvo priaznivcov. Pozrite sa, ako sa istej fanúšičke podarilo uškriekanú Carmen dojať.

O návšteve pracháčov Geissenovcov na Slovensku sa toho už veľa povedalo a veľa napísalo. S vzácnou návštevou Richarda Sulíka bolo spojených viacero škandálov a mnohí Slováci nie sú vôbec nadšení z toho, že tu televízne hviezdy vôbec boli. 

Tak, či onak, niet pochýb, že mnohí Slováci si dnes sadnú k obrazovkám TV Joj, aby sa pozreli, ako to na ich potulkách Slovenskom vyzeralo. 

Televízia program už pár dní promuje a zverejňuje rôzne upútavky. Zmienku si určite zaslúži stretnutie Geissenovcov s fanúšikmi. Istá dievčina z nich bola taká nadšená, že sa dokonca od dojatia úplne rozplakala. „Oh! To je zlaté. Ale nemôžeš predsa plakať. No tak,” poznamenala Carmen a rozcítené dievča objala. 

„Takéto stretnutia ma vždy dojmú. To dievčatko som objala ako vlastnú dcéru,” povedala neskôr k tomu pracháčka, ktorá si takéto stretnutia podľa vlastných slov veľmi váži. 

 

 

Sledujte šou Geissenovci na Slovensku už dnes večer o 20:35 na Jojke. 

Viac o téme: GeissenovciGeissovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu